W.o. Psach cz.7 (2009.03 - 2009.08)
- Antooosia
- 1000p
- Od: 8 sty 2008, o 08:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Danusiu wcale nie uważam,by Layla była klopsikiem,mnie się bardzo podoba.No,A.to patyczak...2,15 w porywach do 2,2kg i ani grama więcej
.
Ilonko G.śliczna.Czyli co?Dorówna Zuzi?Jakie prognozy?Mam nadzieję,że nie dokucza Skandusiowi...no co Ty?Czemu nierealne?Pisz list do Mikołaja....
Niestety,te niewinne mordeczki są bardzo zwodnicze...ja normalnie nie wiem,skąd tyle mocy w takich ciałeczkach
A jak wredoty wykorzystują swoją urodę!Są bezwzgledne!Przy tym kapryśne,uparte i charakterne.Jak ja mogłam zdecydowac się na takiego potwora

Ilonko G.śliczna.Czyli co?Dorówna Zuzi?Jakie prognozy?Mam nadzieję,że nie dokucza Skandusiowi...no co Ty?Czemu nierealne?Pisz list do Mikołaja....

Niestety,te niewinne mordeczki są bardzo zwodnicze...ja normalnie nie wiem,skąd tyle mocy w takich ciałeczkach

Pozdrawiam,Kinga.
Na skraju lasu jest mały domek...
Na skraju lasu jest mały domek...
- agaxkub
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 paź 2007, o 09:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
dobre....DankaWS pisze:Czyli 20 yorków to 1 owczarek - tylko, że z 1 owczarkiem idzie wytrzymać, a z 20 yorkami ?W sumie to nigdy nie myślałam o aż tak małym psie - Bela ważyła jakieś 30 kg, Rock zależnie od wieku 0d 5 mniej więcej do 8 kg, a teraz 3,5. Ale charkteru to ma ze 100 kg

- anoli
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 lis 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dzięki za miłe słowa co do Ghany. NIe mam pojęcia jaka urośnie, wet też woli nie strzelać. Jednak obstawiam, że mniejsza niż Zuza. Mój skandik waży w porywach 3kg - to prawie jak jork hihihi.
Antooosiu marzenie, bo mój m. nie chce "chomika" jak twierdzi, tylko psa. Zreszta przy dwóch sukach z adhd to już bym z trzecią nie wyrobiła. G. męczy wszystkich, ale Skandi odkrywa wśród jej wygłupów trzecią młodość. Jednak czasem wszyscy mamy już dość :P
Antooosiu marzenie, bo mój m. nie chce "chomika" jak twierdzi, tylko psa. Zreszta przy dwóch sukach z adhd to już bym z trzecią nie wyrobiła. G. męczy wszystkich, ale Skandi odkrywa wśród jej wygłupów trzecią młodość. Jednak czasem wszyscy mamy już dość :P
Wątki Zapraszam serdecznie Ilona