Olualeksandra odwazna pisze:Aniu cieszę się , że udał Ci się dzień na działce.Najważniejsze , jak wszyscy są zadowoleni![]()
![]()

Każdy kątek działki był dokładnie obejrzany i skomentowany

I najważniejsze, że podobało się ...

Olualeksandra odwazna pisze:Aniu cieszę się , że udał Ci się dzień na działce.Najważniejsze , jak wszyscy są zadowoleni![]()
![]()
Iwonkoonka37 pisze:jak dobrze że nie mieli się do czego przyczepić![]()
u mnie jest jeszcze etap
o ja ładnie, ale tu to byś mogła....., a czemu tu.... itp.
Witaj Wiesiupiku pisze:Aniu, masz piękną kolekcję róż, a jak już wyszło słonko to teraz pewnie pokażą co potrafią
Iwonko ... moje hebe przetrwało jakoś swoją pierwszą zimę u mnie ... też się bałam, że wymarzną, ale okryte były agrowłókniną i dały sobie radę ...iwonaxp pisze:Witaj Aniu
Masz bardzo duży i ładny ogród .Róże aż się śmieją swoją pięknością
Wszystko ładnie skomponowane i dopracowane, bardzo ładne wypatrzyłam też hebe. Ja w tym roku zakupiłam dwa i właśnie zastanawiam się czy przetrwa zimę
Też bym chciała żeby mnie te deszczydło omijałoida74 pisze:Aniu wszędzie pada tylko nie u mniePada 15 km ode mnie ,mnie oszczędza i niech tak zostanie ,bo marmoladę truskawkową będę miała na polu ...
empuza pisze:Aniusia, super extra![]()
Jak ktoś będzie fikał zwiniemy go w precelek i będzie piał pieśni pochwalne nawet w 6 oktawie
Ewuś ... moja Iksa już rozkwitłaAve pisze:Anulko -
U Ciebie Ixia ma juź takie pąki ?![]()
![]()
u mojej zielone pycie...
Beatko, na rabacie przy powojnikach posadziłam same niskie krzaczorki ...Beata T pisze:... Aniu a co masz wsadzone pod nóżki powojników