Mój ogród-mariasen cz.3
- marpa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 sty 2009, o 13:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Na takich hortensjach to ja się nie znam...MAJKO , ale podziwiam!
a ja sobie kupiłam koralowy bez...i jeszcze coś tam coś tam do tego ,właściwie to nie mam miejsca już..no ale co mam zrobić jak ja tak kocham nowe roślinki???!!!A ze starych też nie mogę zrezygnować.A wyrzucać roślin to w ogóle nie potrafię!
pozdrawiam.
Maryna.

a ja sobie kupiłam koralowy bez...i jeszcze coś tam coś tam do tego ,właściwie to nie mam miejsca już..no ale co mam zrobić jak ja tak kocham nowe roślinki???!!!A ze starych też nie mogę zrezygnować.A wyrzucać roślin to w ogóle nie potrafię!

pozdrawiam.
Maryna.

-
- 500p
- Od: 14 paź 2008, o 18:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Nowe zkupy udane,jednak hortensja cudo!Ja z niecierpliwością czekam na kwiaty hortensji paniculata Great Star"Le Vasterival" ale jak na razie, to nawet pąków nie widać.Róże pięknie się pną po łuku,jak mocno obsypane kwiatami nawet przy takiej pogodzie .
Pozdrawiam-Ewa.
Ogród Sterlizja36
Ogród Sterlizja36
- mariasen
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 paź 2006, o 21:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Marynko, ja już zaczynam wydawać rośliny których mam po kilka, tez nie potrafię wyrzucić. Bez koralowy jest bardzo ładny, będziesz zadowolona tylko uważaj bo może mieć mszyce.
Aniu, nie była kosztowana o ile pamiętam k. 20 zł. Jak będę tam to kupić dla Ciebie?

Geniu, miło ze zajrzałaś. Mekonops już się pojawia w sprzedaży wiec może go zdobędziesz. Nie wiem czy mój przezimuje, podobno jest kapryśny.
Mariolko, zdjęcia róż są tegoroczne. Trochę szkoda, że zakwitła w okresie takich silnych wiatrów i deszczu.
Ewo, na kwiaty paniculaty jeszcze poczekamy, moje też oglądam. To bardzo stara róża i niezawodnie kwitnie co roku.
Aniu, nie była kosztowana o ile pamiętam k. 20 zł. Jak będę tam to kupić dla Ciebie?

Geniu, miło ze zajrzałaś. Mekonops już się pojawia w sprzedaży wiec może go zdobędziesz. Nie wiem czy mój przezimuje, podobno jest kapryśny.
Mariolko, zdjęcia róż są tegoroczne. Trochę szkoda, że zakwitła w okresie takich silnych wiatrów i deszczu.
Ewo, na kwiaty paniculaty jeszcze poczekamy, moje też oglądam. To bardzo stara róża i niezawodnie kwitnie co roku.