Kolorowy ogród Geni cz.5
Witaj Geniu,
piękne te twoje kwiatki.
My jesteśmy trochę sąsiadki, ja jestem z Bydgoszczy.
Wątek swój założę jak mnie córcia podszkoli ze zdjęciami. Mojemu ogródkowi przybywa barw dzięki wam.
Zaskoczyły mnie te twoje orliki ja myślałam, że to niska bylina tak 20-30 cm. Na zdjęciu wydają się większe.
Może są różne odmiany?
Pozdrawiam
piękne te twoje kwiatki.
My jesteśmy trochę sąsiadki, ja jestem z Bydgoszczy.
Wątek swój założę jak mnie córcia podszkoli ze zdjęciami. Mojemu ogródkowi przybywa barw dzięki wam.
Zaskoczyły mnie te twoje orliki ja myślałam, że to niska bylina tak 20-30 cm. Na zdjęciu wydają się większe.
Może są różne odmiany?
Pozdrawiam
Aśka
Zapraszam
Zapraszam
- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witajcie kochani
Elu ,Janku ,Grażynko milo mi że mogłam sprawić Wam radość moimi kwiatkami.
Grażynko myślę ze moja ziemia jest dobrej klasy dlatego tak wszystko rośnie a teraz jeszcze ten deszczyk.
Dalo cieszę się że wróciłaś i znowu jesteś z nami,szkoda że wszystkie azalie jeszcze nie kwitną.
Witaj Asiu 68 bardzo się cieszę że chcesz do nas dołączyć i że Cie inspirujemy do Tworzenia coraz to ładniejszego ogrodu . Ja do tej pory sama nie wgrywam sobie zdjęć na fotosika robi to mój syn a na watek to już ja .
Asiu orliki są rożnej wielkości , karłowe bardzo niskie ,ale też takie jak moje ok 1m
Te akurat są o pełnych kwiatkach .
Elu ,Janku ,Grażynko milo mi że mogłam sprawić Wam radość moimi kwiatkami.
Grażynko myślę ze moja ziemia jest dobrej klasy dlatego tak wszystko rośnie a teraz jeszcze ten deszczyk.
Dalo cieszę się że wróciłaś i znowu jesteś z nami,szkoda że wszystkie azalie jeszcze nie kwitną.
Witaj Asiu 68 bardzo się cieszę że chcesz do nas dołączyć i że Cie inspirujemy do Tworzenia coraz to ładniejszego ogrodu . Ja do tej pory sama nie wgrywam sobie zdjęć na fotosika robi to mój syn a na watek to już ja .
Asiu orliki są rożnej wielkości , karłowe bardzo niskie ,ale też takie jak moje ok 1m
Te akurat są o pełnych kwiatkach .
- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Grzesiu wydawało mi się że u Ciebie je też widziałam .Grzesik pisze:Geniu, to chyba szafirki, ale pewności nie mam. A powiedz mi czy Twoja żółta azalia pachnie, bo wszyscy piszą, że u nich pachnie, moja jakoś nie chce
A co do żółtej azali to jak wyjdę do ogrodu to sprawdzę czy na pewno pachnie.
Genia