Filifionka zdobyłam ją dzięki uprzejmości pewnej sympatycznej znajomej
Ma piękne falbanki to prawda
Podobno cebulka ma wypuszczać sporo odrostów -zobaczymy :P
Nusia ta odmiana jest urocza, zachwyca nie tylko falbankami ale i kolorem, życzę żeby miała jak najwięcej małych cebulek moje małe cebulki oszalały i wypuściły kolejne małe cebulki nie wiem czy to normalne ale spotkałam się z tym pierwszy raz
OMG jaki CUDNYYYYY!!!!!! już od dawna choruje na taką odmianę ale nie wiem czy jak zamówię na allegro to czy dostane właściwą odmianę juz raz przysłali mi nie takiego hipka jakiego zamawiałam i trochę się boje kolejnego rozczarowana, Nusia powiedz skąd taką dorwałaś ja też takiego chce
JA TEŻ TAKIEGO CHCĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Chyba sobie jednak takiego zamówię na allegro trudno kto nie ryzykuje ten nic nie ma a nóż widelec trafi mi się taki jakiego zamawiałam
Filifionka dokładnie jak nie zaryzykujesz nie bedziesz miała,ja wiele razy choc nie było pewności musiałam zaryzykować i różnie bywało :P najwyżej będziesz miała coś innego
Nusiu moje hipcie ułozone do snu , zobaczymy za parę miesięcy co z tego wyszło papilon jest wspaniałi i chmieli ? Takze powala zreszta ja wszystkie hiperastrum .
Elu będzie OK.
Na pewno pieknie Ci zakwitną.
Mój Książe jeszcze rośnie sobie,tak jak pozostałe hipki,które ani myślą spać
Teraz zaczyna kwitną ponownie LIMA