Tara - oaza marzeń cz.1
Macie rację dziewczyny co do wysiewow na parapetach.Ja w poprzednim mieszkaniu też szalalam,ale teraz mam drewniane ,to ryzyko zniszczenia wieksze,a poza tym rośliny powinny byc doświetlane.Teraz przykrywam ziemię folią dla nagrzania i wrzucam w pierwszej połowie kwietnia nasiona.Rosliny sa nie wybiegnięte i bardziej zahartowane.Na póznych ogrodników i tak nie ma lekarstwa.Poza tym zawsze marnowałam sobie rośliny pokojowe,bo zdejmowalam z parapetów,albo nadmiernie zagęszczałam
Zapraszam Ogród irysowy Ewy F
- tara
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ewuniu f witam Ciebie serdecznie u mnie i zapraszam,
masz racje chcemy i silimy sie żeby nasze ogródki byly naj, naj, naj... ale pogoda
jest przekorna, ale taka nasza uroda
`Grazynko czym sobie zasłuzylam na takie ślicznosci, dzięki bardzo, wiesz jak mnie pocieszyć
Haneczko masz racje od kilku dni słychać podniecenie, ze pobijemy rekord śniegu itp., a ze prognoza do d.... to juz usmiech, jestem dzis wyjatkowo wnerwiona,
Brunetko pogoda nam spłatała figla, musimy poczekac u mnie dzis mróz,
Danusiu witam tu i wiesz gdzie,
zapraszam Was kochani do mojego skromnego ogródka
masz racje chcemy i silimy sie żeby nasze ogródki byly naj, naj, naj... ale pogoda
jest przekorna, ale taka nasza uroda

`Grazynko czym sobie zasłuzylam na takie ślicznosci, dzięki bardzo, wiesz jak mnie pocieszyć
Haneczko masz racje od kilku dni słychać podniecenie, ze pobijemy rekord śniegu itp., a ze prognoza do d.... to juz usmiech, jestem dzis wyjatkowo wnerwiona,
Brunetko pogoda nam spłatała figla, musimy poczekac u mnie dzis mróz,
Danusiu witam tu i wiesz gdzie,
zapraszam Was kochani do mojego skromnego ogródka
- Ania Kropelka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 lut 2009, o 08:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.