Moje początki - giga45
Giga ..... co to ma znaczyć? Jakaś długa ta "chwilka" u Ciebie
Co takiego robiłaś, że jesteś taka zmęczona? Dom, czy ogródek? A może jeszcze co innego? Ja dzisiaj miałam urlop i plany na całodniowy pobyt ( roboczy) w ogródku, ale niestety moja mama "okradła" mnie z dopołudniowych godzin, a z popołudniowych okradła mnie burza, tak więc na sam ogródek miałam raptem niecałe 3 godzinki. No trudno, może jutro pójdzie lepiej. Malowałam dzisiaj drewnochronem, z moimi chłopakami, rolbordery i mam nadzieję, że uda mi się je jutro umiejscowić w ziemi, tam gdzie te dwa nowe powojniki.
Spokojnej nocy, do jutra, pa!

Spokojnej nocy, do jutra, pa!
- giga45
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kobietki kochane wstałam specjalnie rano aby móc sie z wami przywitac bo potem mnie nie będzie. Przyjechali do nas znajomi więc musze troche sie nimi zająć. Przepraszam was z góry.
Jade dzisiaj na grzyby mam nadzieję, że cos nazbieram. No właśnie kasiu i Julcio jak tam Wasze grzybobranie- udane??/
Wczoraj burza była straszliwa- dlatego sorka ze wieczorem juz mnie nie było. Cieszę sie bardzo ze do mnie zagladacie. Tess Lisko dziękuję że wpadłyście.
Pozdrawiam serdecznie wszystkie kumpelki.
Jade dzisiaj na grzyby mam nadzieję, że cos nazbieram. No właśnie kasiu i Julcio jak tam Wasze grzybobranie- udane??/
Wczoraj burza była straszliwa- dlatego sorka ze wieczorem juz mnie nie było. Cieszę sie bardzo ze do mnie zagladacie. Tess Lisko dziękuję że wpadłyście.
Pozdrawiam serdecznie wszystkie kumpelki.

-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 cze 2008, o 21:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.