W moim zielonym świecie... - dorcia
Masz rację Ewuniu, rzeczywiście byłam na niego napalona. Gdy dźwigałam go w markecie (bo w koszu mógł ulec czemuś tam bliżej nie nazwanemu), a nie należę do wielkoludów, to wszyscy go widzieli (mnie nieco mniej
). A mężowi tak się spodobał, że nie skomentował, że teraz musi go codziennie mijać i to bardzo ostrożnie.
Nawet ulubiony fotel męża (tzw. do oglądania telewizji, czytaj: drzemkowy) zmienił miejsce pobytu, bo przesłaniał światło monsterze.

Nawet ulubiony fotel męża (tzw. do oglądania telewizji, czytaj: drzemkowy) zmienił miejsce pobytu, bo przesłaniał światło monsterze.

- Antooosia
- 1000p
- Od: 8 sty 2008, o 08:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Dorotko!W samym środeczku na tym zdjęciu masz filodendrona zwanego"black cardinal"(przynajmniej tak mi się wydaje-możesz porównac z moim)-odmiana drzewiasta,najlepiej czuje się bez towarzystwa innych roślin w pobliżu(dziwne to dla filka,ale on tak ma).
Pozdrawiam,Kinga.
Na skraju lasu jest mały domek...
- effa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 wrz 2007, o 22:22
To dobrze, że Twój M wie, że kwiat równie ważny
No a że dał sobie swój "drzemkowy" fotel przesunąć to gratuluję, u mnie by to nie przeszło. Właściwie to ja mojemu powiedziałam żeby nie kupował fotela (bo jęczy mi już o tym od dłuższego czasu), ale się przymierza do tego cały czas a ja walczę, bo wtedy mniej miejsca na kwiaty będzie. Ciągle więc wybijam mu to z głowy
oby tylko skutecznie 

- Antooosia
- 1000p
- Od: 8 sty 2008, o 08:49
Dorotko sama nie wiem
,tu masz linka do strony,gdzie możesz dokładnie porównac,czy to na pewno ten(zanim gdziekolwiek spróbujesz go przestawic)
:http://images.google.pl/imgres?imgurl=h ... D%26sa%3DN

:http://images.google.pl/imgres?imgurl=h ... D%26sa%3DN
Pozdrawiam,Kinga.