Storczyki Storczykowej

Zablokowany
Awatar użytkownika
menia
500p
500p
Od: 30 lip 2008, o 21:36

Post »

Fajnie jak tak widzisz postępy swoich roślinek a i ja się cieszę, bo będą zdjęcia .Huuuuuuura :)
Orchideomaniak
500p
500p
Od: 19 sie 2008, o 21:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Postępy u roślinek sa świetne do obserwacji, ja obserwuję jak rosną nowe listki i korzonki :)
Awatar użytkownika
madzik
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 gru 2007, o 09:12

Post »

Duśka - pomysł z szydełkowym storczykiem świetny ;:63 ;:63 ;:63 Bardzo mi się podoba. Też kiedyś szydełkowałam, dziergałam i krzyżykami haftowałam, niestety teraz czasu brak, a i chęci jakby mniejsze....
Pozdrawiam
Magda
LINKI
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Storczykowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 lut 2008, o 19:31

Post »

ja w wakacje mam czas, bo od września znowu wracam do szkoły :(((((( <grrr> <blee> i będzie czasu troszkę mniej, ale i tak storczyki są dla mnie ważniejsze niż szkoła i nauka. a szydełkowy storczyk to jakoś tak mi przyszedł do głowy. ten słoiczek zrobiłam już ze 2 lata temu, ale kilka miesięcy temu nudziło mi się i zrobiłam tego Phalaenopsisa, a potem przypięłam do zatyczki słoiczka i tak sobie stoją.

a ja też bardzo lubię obserwować postępy moich storczyków. codziennie je obserwuję. jak zauważę łodyżkę, listem lub korzonek to bardzo się cieszę.
Orchideomaniak
500p
500p

Post »

Chyba każdy na tym forum codziennie obserwuje swoje storczyki. Ja też do nich należę :D
Awatar użytkownika
Storczykowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

ja bardzo lubię na nie patrzeć. teraz będę od 8 do ok. 13-14 w szkole, ale potem już będę mieć czas na takie przyjemności jak storczyki.
Orchideomaniak
500p
500p

Post »

Ja niestety tez będę w szkole, ale dla nich jestem gotów wstac o 6 rano :D
Awatar użytkownika
Storczykowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Orchideomaniak pisze:Ja niestety tez będę w szkole, ale dla nich jestem gotów wstac o 6 rano :D
to też chodzisz do szkoły? ja wstaje o 7, bo na 8 mam, ale zawsze rano coś zerkne na nie, a po szkole moge patrzeć ile chce... w wakacje to moge od rana do wieczora, oczywiście zajmuję się też innymi rzeczami, ale obserwacja storczyków to przyjemność.
Orchideomaniak
500p
500p

Post »

Tak niestety tez chodzę do szkoły. Ale kierunek fajny więc nie jest źle (Architektura Krajobrazu)
Awatar użytkownika
Storczykowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Orchideomaniak pisze:Tak niestety tez chodzę do szkoły. Ale kierunek fajny więc nie jest źle (Architektura Krajobrazu)
a ty do której klasy chodzisz, że masz jakiś kierunek? ja ide teraz do 3. gimnazjum, nie mamy kierunków i w ogóle niecierpię budy. ale gdy skończę tą budę może pójdę na jakiś związany z kwiatami. w przyszłości zamierzam się zajmować storczykami.
Orchideomaniak
500p
500p

Post »

3 klasa Technikum Architektury Krajobrazu, a potem jakieś studia :D w tym kierunku
Awatar użytkownika
Storczykowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

ahaa... ja nie wiem, na jaki profil pójde, ale chciałabym na jakiś choć trochę z kwiatami związany, bo interesuję się kwiatami (nie tylko storczykami). a w przyszłości może uda mi się znaleźć jakąś pracę związaną ze storczykami, ewentualnie zwykłymi kwiatami. oczywiście zamierzam też w swoim domu mieć storczyki, jak się uda, to chciałabym ze 100 Phalaenopsisów...
Orchideomaniak
500p
500p

Post »

Ja również kocham wszystkie rosliny, dlatego też taki kierunek wybrałem :D
Awatar użytkownika
Storczykowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

ja lubie wszystkie, ale najbardziej storczyki. zbieram je już prawie 4 lata i ciągle uwielbiam.
Awatar użytkownika
platynka80
500p
500p
Od: 8 cze 2008, o 22:32

Post »

Drodzy Uczniowie, życzę pomyślności w nowym roku, radości z uprawy storczyków, nowych kwitnień i keiki :))
platynka :)
Zablokowany

Wróć do „Moje storczyki !”