Mój ogród 07 - leosta

Zdjęcia naszych ogrodów.
Awatar użytkownika
marpa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 sty 2009, o 13:13
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Mój ogród 07 - leosta

Post »

Ładny, zadbany ogród obejrzałam u Ciebie Leszku ! :roll: Jestem pod wrażeniem... 8-) Bardzo mi sie podobały Twoje piwonie tak obficie kwitnące bo u mnie to była w tym roku porażka.... :?
:wit
MARYNA pozdrawiam
spis wątków
Grazia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 kwie 2009, o 11:05
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Leszku,ale cudownie.Tak też uważam ,że mecze najważniejsze.U mnie M nie interesuje się piłką a ja bardzo,nie ma szansy o jakiejś pracy jak sa mecze,oczywiście mówię o drużynach europejskich ale i światowych,naszych nie oglądam.Po jakim czasie tak wyrósł Flamentanz.Jest cudny ja wsadziłam w tym roku,nawet nie jestem pewna ,że to on.Zobaczymy.Pozdrawiam
Awatar użytkownika
empuza
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 cze 2007, o 09:30
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Leszku, cudowne widoki!
Jestem pod wrażeniem... a ten zapach...no w niebie jestem :roll:
"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
AniaDS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 sie 2008, o 00:13
Kontakt:

Post »

Ile kwiatów :shock: , cudne widoki, róże mają tyle pąków, że aż oczu oderwać nie można ;:138
Obowiązek oglądania meczy... nieźle :;230 :uszy
Awatar użytkownika
Praksyda
20p - Rozkręcam się...
20p - Rozkręcam się...
Od: 22 cze 2009, o 14:40
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Dziękuję za odwiedziny,zapraszam raz jeszcze ,bo wreszcie udało mi się wkleić normalnie zdjęcia
Awatar użytkownika
grazka24
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 maja 2010, o 13:21

Post »

Leszku dawno nie byłam u Ciebie, ;:65 ;:65 ;:65 bo mecze ogladałeś. :heja Ale dzisiaj widze nowe fotki. Te Kronenburg mam chyba u siebie. Aksamitne kwiaty takie jak u Twojej.Cudna. Peonie Ci nadal pieknie kwitną.Te różę Flamentanz mozesz blizej opisać, bo cosik do mojej podobna.Moze w końcu znajdę jej imię.Mąż kupił na rynku i zapomniał nazwy.Wysoka, bujnie kwitnie kwiaty pełne, sredniej wielkości,najpierw czerwone potem różowieją.Pachnie delikatnie. pozdrawiam
Awatar użytkownika
leosta
500p
500p
Od: 29 sty 2008, o 08:43

Post »

Witam zwiedzających mój ogród.
aleksanderk -jak pisałem działka standardowa ale obok działka córki którą też uprawiam także trochę pracy jest. Uprzedzam jakby co to ja za straty nie ponoszę odpowiedzialności :;230.
Marpa - nie bądź taka skromna. Okazy masz piękne i piwonie też widzę krzaczory.
Księgowa - bardzo fajnie że kobieta jest zapalonym kibicem. Moja róża Flamentanz to róża a przygodami. Co prawda ma około 13 lat ale przez pierwsze lata nie rosła, kwitła pojedynczymi kwiatami. Przesadzałem ją cztery razy i tu jej podpasowało miejsce. W tym miejscu rośnie 6 lat. I dopiero tu zaczęła się rozwijać. Wierzyłem w nią i cierpliwość moja jest teraz nagrodzona.
empuza - witam szczeciniankę. Ja mieszkałem w Szczecinie do 21 roku życia i cieszę się że moje peonie wyniosły ziomalkę pod nieebiosa. Mnie też ten zapach upaja i wynosi pod niebiosa.
AniaDS - wzoruję się na twoich różach więc widoki muszą być cudne. Co do meczy to uważam że dla prawdziwego kibica (kiedyś sam próbowałem grać więc ta dyscyplina jest mi bliska) taka impreza to świętość.
Praksyda -oglądałem twoje zdjęcia. Podoba mi się twoj naturaly ogród, jest taki prawdziwy bez sztucznych upiększeń.
Grazka24 - dlaczego mi piwonie tak ładnie kwitną opisałem w początkowych postach. Mój Flamentanz nie pachnie ale dla takiego kwitnienia warto ją mieć. Moja kranenburg jest różą wsadzoną w tym roku. To jej pierwsze dni, jej pierwsze kwitnienie. Myślę że kompost zrobił swoje.

Obrazek

coś fotosik nie chce wklejać zdjęć.

Pozdrawiam Leszek.
moje wątki

"Prawo jest jak płot: lwy przeskakują, płazy ślizgają się dołem, tylko bydło zostaje."
Awatar użytkownika
AniaDS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 sie 2008, o 00:13
Kontakt:

Post »

Mąż mojej koleżanki wziął dwa tygodnie urlopu na tą okoliczność :lol: , więc zupełnie Cię rozumiem ;:108
Awatar użytkownika
leosta
500p
500p

Post »

Witaj Aniu.
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Pozdrawiam Leszek.
moje wątki

"Prawo jest jak płot: lwy przeskakują, płazy ślizgają się dołem, tylko bydło zostaje."
Awatar użytkownika
leosta
500p
500p

Post »

Witam. Zobaczcie jak mi się ciekawie przebarwił Arthur Bell:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Pozdrawiam Leszek.
moje wątki

Awatar użytkownika
grazka24
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 maja 2010, o 13:21

Post »

Bardzo ciekawe przebarwienia, ale chyba wiele róz jak obserwuje zmienia barwę w czasie kwitnienia, ale tej rózy nie znałam dopóki nie zobaczłam u Ciebie.Piękna. ;:63 ó
Awatar użytkownika
leosta
500p
500p

Post »

Witam. Arthur Bell jest wdzięczną różą. Ma bardzo duże kwiaty, nie choruje i pierwszy u mnie zakwita.

Moja piękna Flam.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Pozdrawiam Leszek.
moje wątki

Grazia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 kwie 2009, o 11:05

Post »

Flam.przepiękny,prześliczny,pozdrawiam Grażyna
Awatar użytkownika
Halucha1
30p - Uzależniam się...
30p - Uzależniam się...
Od: 30 kwie 2009, o 13:56

Post »

Przepiękne róże. Nie widać ani jednej kropki świadczącej o porażeniu czarną plamistością. Wszystkie zdrowiuteńkie aż miło popatrzeć. Jak Ty to robisz ? Poza tym cały ogród piękny, zadbany i ma to co mi się najbardziej podoba - sporo elementów drewnianych i kamiennych. Na pewno doprowadzenie ogrodu do takiego stanu kosztowało sporo pracy ale efekt końcowy jest imponujący.

Pozdrawiam serdecznie
Alicja
Awatar użytkownika
aleksanderk
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lip 2009, o 19:24

Post »

Witam .Dawno nie zaglądałem a u Ciebie RAJ z różami .Takiej rozrośniętej jak Twoja Flam jeszcze nie widziałem ;:180 .Obfitego kwitnienia bez chorób i szkodników życzy Aleksander .Szyszki na grządkach rewelacja ,ładniejsze od najlepszej kory ,gratuluję pomysłu .Pozdrawiam.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”