Ogród mojej małej Wiki

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
buum
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 mar 2015, o 17:43
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Re: Ogród mojej małej Wiki

Post »

Aniu to babcią zostaniesz :;230 :;230 :;230
Czekam na fotki młodych źrebaczków :)
Moja działka mój raj :) Pozdrawiam Piotrek ;:163
Moja działeczka cz1.
Moja działeczka cz2.
Awatar użytkownika
TROJA
500p
500p
Od: 6 kwie 2017, o 09:21

Post »

Piotrek zobaczymy co się urodzi :wink:

Obrazek

Obrazek
Obrazek

Obrazek
Obrazek
Pozdrawiam Ania
Mój ogród http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=100470" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje nadwyżki viewtopic.php?f=11&t=117198" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
buum
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Aniu urodzą się ładne zwierzaczki :) Moje dzieci były by szczęśliwe :)
Obornika to Ci nie brakuje :;230
Moja działeczka cz1.
Moja działeczka cz2.
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
TROJA
500p
500p

Post »

Masz rację obornika mi nie braknie :wink: a jeszcze trzy dzuewczyny chcę kupić. Jak będziesz w poblizu to zapraszam z dzieciakami, tylko dwie jeszcze nie chodzą pod siodłem ale i tak juz niedługo zaczną.

A tak u mnie wygląda po zimie :wink:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Pozdrawiam Ania
Mój ogród http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=100470" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje nadwyżki viewtopic.php?f=11&t=117198" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
maniolek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 gru 2016, o 17:45
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Aniu widzę, że u Ciebie też już wiosna, liliowce się trzymają ładnie czekać tylko aż wszystko ruszy :) :wit
Awatar użytkownika
coco12
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 sie 2008, o 12:32

Post »

Aniu , u Ciebie jest chyba cieplej, skoro tyle wiosny masz w ogródku. Koniki nie dość że piękne to jeszcze tyle pożytku z nich dla ogrodu będzie ;:224
Babciabenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 maja 2012, o 19:16
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Świetne te konisie Aniu,już wnet zacznie się kierat w ogrodzie więc łapmy oddech!
Awatar użytkownika
buum
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Aniu, obiecuję jak tylko będę przejeżdżać w Twoich rejonach dam znać :) zajedziemy na chwilkę :)
Widzę u Ciebie kwiatki również w super kondycji po zimie :) Przed nami trochę mroźnych dni. Jakoś od początku przyszłego tygodnia. Ale bez dramatu. Oby do wiosny :uszy
Moja działeczka cz1.
Moja działeczka cz2.
Awatar użytkownika
Carmelka00
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 lut 2015, o 14:22

Post »

Nonon dawno mnie nie było i ...szok ;:oj tylu kucyków jeszcze nie widziałam ;:138 a ile macie w planie docelowo?? taka mini stadnina ma być?? ;:138

Zazdroszczę jeżówek, boskie :D i jeszcze planu rabat, ja nawet jak coś zaplanuję to i tak potem tego nie wykonam wrr :D
Pozdrawiam
Lenka

Leśny zakatek...
Awatar użytkownika
Zuzia111
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 paź 2016, o 16:43

Post »

Ładna stadninka i jeszcze się powiększa...Aniu czy te kucyki takie bezobsługowe, przy takiej ilości chyba nie dała bym rady. ;:oj . Chyba u ciebie dużo cieplej bo tyle już z ziemi wyłazi, u mnie takich oznak jeszcze.. ;:185 . Może to i dobrze bo gdyby przyszły mrozy. ;:173
Awatar użytkownika
TROJA
500p
500p

Post »

Mariolo witam w moim wątku :wink: Twój obejrzałam, daj więcej zdjęć jak to wyglądało w zeszłym roku.

Mariusz ten rok jakiś dziwny bo dużo lilowców ma jeszcze liście, zresztą zimy praktycznie nie było. A na tą wiosnę to wszyscy czekamy z niecierpliwością.

Iwciu u mnie raczej nie jest cieplej to tylko złudzenie, wszystko było mocno śniegiem przykryte podczas przymrozków i ładnie się trzyma. A obornika takie kucyki potrafią narobić, starczy na wszystkie rabatki dla kwiatków i jeszcze zostanie na pole do wywiezienia.

Bożenka ja już nie mogę się doczekać tego grzebania w ogródku, będzie okazja zrzucić nadliczbowe kilogramy :wink:

Piotrek też się martwię, że wszystko budzi się do życia a tu jeszcze tyle czasu do prawdziwej wiosny, najgorzej jak znowu będą mrozy na kwitnięcie drzewek owocowych.

Lenko docelowo będzie koło 10 dziewczyn i chłopak lub dwóch (kusi mnie strasznie jeden który jest wystawiony na sprzedaż, ale jak mąż słyszy 300km to odradza). Ogólnie definicja stadniny to ogier kryjący + klacze ze źrebakami, więc można powiedzieć o spełnieniu tych norm więc nazywany się stadniną :wink: Plan gdzie wykonać rabaty to mam ale nie do końca wiem co i jak na nich posadzę, zawsze sadzę i przesadzam bo mi się nie widzi i tak w kółko może kiedyś mi się spodoba któreś zestawienie. Chociaż mam więcej roboty.

Zuziu niestety nie ma zwierząt samoobsługowych, ja do nich chodzę dwa razy dziennie po godzince, wieczorem dodatkowo ze mną syn który również raz w tygodniu sprząta wszystkie boksy. A z ziemni nic nowego nie wyłazi, to wszystko zostało z jesieni.

Czekam za wiosną...
Obrazek
Pozdrawiam Ania
Awatar użytkownika
Carmelka00
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 lut 2015, o 14:22

Post »

Fajne te kucyki , 11 sztuk to już nie jest mało i rozumiem że pracy też przy nich jest :D mi kiedyś marzył się własny koń, ale przy moim trybie życia i pracy to niemożliwe ;:14
300 km po konika to faktycznie sporo :D
Pozdrawiam
Lenka

Leśny zakatek...
Awatar użytkownika
TROJA
500p
500p

Post »

Lenko od dzieciaka mam bzika na punkcie koni teraz nie mogę jeździć to chociaż głaskam i córka jeździ.

Niestety u mnie mocno mróz trzyma, ciekawa jestem jak to przeżyją roślinki.
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek
Pozdrawiam Ania
Awatar użytkownika
buum
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Aniu i u mnie mróz ostro przywalił. Mam również nadzieje, że roślinki dadzą radę.
Moja działeczka cz1.
Moja działeczka cz2.
Awatar użytkownika
Zuzia111
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 paź 2016, o 16:43

Post »

Aniu..u mnie było już tak pięknie, myślałam że to już wiosna. ;:oj . Niestety nadeszły mrozy i ..martwię się o roślinki, wyglądają jak u ciebie. :wink: Bądżmy jednak dobrej myśli..bywało czasami gorzej i jakoś przetrwały. :uszy
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”