U nas dzis cały dzień pada, ale tak fajnie, taki deszczyk może sobie padać, równo i spokojnie, przesiąknie dobrze ziemię

Mimo takiej pogody zachciało nam sie wycieczki, nie daleko, ale jednak, byliśmy w miejscowości Stolec, wieś o nazwie mało zachęcającej do odwiedzenia, ale dla tych co lubią stare i bardzo stare zabytki ciekawa. Jest tam też bardzo czyste, pokryte piekną roslinnością jezioro

Natalko często, a właściwie zawsze z wycieczki przywożę pamiątki, a są to kamienie, korzenie, rosliny, no taki mój ......

Iwonko, Basiu, zobaczę czy pod nimi są jakieś siewki, może cos sie da zrobić, żeby przestały Wam rzucać się w oczy, bo oślepniecie w końcu

Iwciu a ja własnie dlatego kupiłam tą działke, to ukształtowanie mi tak sie spodobało, ale fakt, ciężko te skarpy pielęgnować

Ewciu, ta jaszczurka, a może nie ta, ale w tym samym miejscu jest od przynajmiej 3 lat, w tym roku cos pózno sie pokazała, ale jest, bardzo sie ciesze, co roku podgladam ja sobie radzi, jak rosnie jej brzuszek, a potem mnóstwo maluchów biega, aż strach kosic tam trawę, więc nie koszę, tylko obrywam

Bożenko to jest lilak węgierski, on kwitnie trochę pózniej niż te nasze, a jak pachnie mocno, i cudownie

Lucynko fajerwerki były cudne, ja zawsze cieszę sie jak dziecko ogladając je, to taki kolejny mój ......

Na starej działce rozszalały sie orliki, może one i zwykłe ale je bardzo lubię