Dobrze, że to tylko dzaiłeczkowanie odrywa Cię od forum, nic poważniejszego. Używaj więc, bo czas tak szybko leci.
Zebra Blue jest obłędna! Uwielbiam niebieski w ogrodzie.
No to zabiłaś mi ćwieka Guernseyem. Nie ma go nigdzie w okolicy a wysyłkowo, jak wiemy, nie opłaca się jednego zamawiać. I tak biję się z myślami co zrobić...
Praga jest urocza,wyjazd udany,mogłoby jednak nie być tak gorąco,ale nie można mieć wszystkiego,na działce ostatnio byłam tydzień temu jutro popędzę zaraz po pracy ,a potem długi weekend ifejon Alberto Castello
Dorciu cieszę się, że wycieczka do Pragi udana. To piękne miasto. Też miałam okazję być tam. Niestety tylko kilka godzin. Może pokażesz nam kilka fotek z tego urokliwego miejsca?
Postanowione. Trzeba zamówić Guernsey. Tylko gdzie go posadzić? Muszę poszukać jakiejś miejscówki.
U Ciebie jak zwykle kolorowo, czyściutko aż miło. Jak Ty to eobisz, że Ci chwasty nie rosną?
Aniu nie mam czasu zgrać zdjęć z Pragi wolny czas (bo mam długiii weekend) pochłania działka,wczoraj za dużo nie zrobiłam bo grillowaliśmy z dziećmi no i moje małe słoneczko po działce buszowało dzisiaj rano pobiegłam na targ po roślinki i zaraz na działkę,planowaliśmy być do wieczora,ale przyszła pierwsza ulewa z wichurą,przeczekaliśmy i wyszło słońce,ale po godzinie czy dwóch przyszło oberwanie chmury i zachęcająco działka nie wyglądała jutro też ma padać
Dorotko lewizje pięknie Ci kwitną. Czasu na ogródkowanie ciągle nam brakuje, ale u Ciebie tego nie widać, rabaty wypielone i ścieżki bez jednego chwasta. Może ulewa nie wyrządziła wielkich szkód. Twoje, moje żurawki coraz ładniej się rozrastają. Spokojnego działkowania.
Witaj . Czytam o Twoim braku czasu na działeczkę i ubolewam nad tym bo przecież masz tam swój raj na ziemi a nie możesz codziennie tam bywać . Może kiedyś będziesz miała więcej czasu na swoją pasję, tego Ci życzę . Przejrzałam zdjęcia wiosny i muszę przyznać, że w Twoim wydaniu jest niesamowicie różnorodna i kolorowa . Wszystko fajnie Ci rośnie i te różne nowinki . Pumilki przepiękne . Pozdrawiam i udanego weekendu Ci życzę .
Witaj . Może i zdjęcia już nieaktualne ale świetne . Bardzo lubię Twoją działkę za różnorodność, bujność kwitnień . Wierzba Hakuro cudnie przycięta, uwielbiam jej młode przyrosty . Pozdrawiam i udanego weekendu życzę .