Tymczasowy ogród Margo_margo cz. IV

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
mymysteryy
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 sie 2014, o 07:58
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Tymczasowy ogród Margo_margo cz. IV

Post »

Całe szczęście ani dronowi ani brzozie nic się nie stało. :wink: Tylko ja musiałam się naokoło 6 m wysokość wspinać. ;:306
(mi też nic się nie stało :;230 )
Awatar użytkownika
Rzepka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 mar 2014, o 14:55

Post »

Filmik super, szkoda, że Młody nie nagrał Cię, jak po niego właziłaś :;230
Ty uważaj, bo jak zajmiesz przestrzeń powietrzną" sąsiadeczki" to Ci drona zaaresztuje, nawet minister M. nie pomoże. :;230

Pozdrawiam Irena
Awatar użytkownika
mymysteryy
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Młody nie musiał, bo dron mnie nagrał. :;230 Ale cenzura nie puściła. ;:306

Sorki Małgoś za zaśmiecanie wątku. :oops: Tak jakoś wyjszło. :wink:
W ramach przeprosin ... poznajesz swoje dziecię? ;:173 :lol:

Obrazek
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Otóż to Irenko, a Kasię może nakręcił inny reżyser ;:306 Tylko na jakim forum można znaleźć filmik? ;:306
Awatar użytkownika
Margo_margo
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 lip 2014, o 13:08

Post »

A dziś piątek, piąteczek, piątunio :tan
Jutro jadę na wieś po dwóch tygodniach nieobecności. Może przekopię warzywnik z obornikiem, może jeszcze zgrabię liście, może zrobię porządki a może po prostu poszwędam się ;:224

Kasia Czy ja do Ciebie trafię? Czy poznam ogród? Takie rewolucje wyczyniasz, że ho, ho
A co to wyrwałaś?
Zabawa z lataczami w zadrzewionym terenie to jednak ryzyko. Dobrze, że udało się ściągnąć ;:108
Czyżby moje dziecię jeszcze szukało słońca? Gazanie są nie do zdarcia ;:138 Co prawda po wysianiu wyglądają jak siedem nieszczęść ale potem do mrozów wynagradzają swoimi słonecznymi kwiatami ;:167

Beatko U Ciebie sezon na pewno krótszy, niż u nas ale za to w pięknych okolicznościach przyrody i z dala od miejskiego zgiełku. Muszą być wady i zalety. To chyba się nazywa równowaga :wink:

Marysiu Mnie kolędy najlepiej wychodzą w środku lata ;:306 ale to prawda, że na zakupy mamy jeszcze kilka tygodni :wink:
Pierniszony faktycznie świąteczne. Piekłam pierwszy raz i nie do końca wiedziałam ile czasu będą potrzebowały, żeby zmięknąć. Co do nich zaglądam, żeby sprawdzić miękkość, to kilka znika ;:306
Pozdrawiam Małgosia
Im mniej wiesz, tym lepiej śpisz
Spis moich wątków
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Małgosiu to weź swoje ubranko zimowe, bo pierzyńsko zimno na wsi! no albo się poszwendaj, bo będziesz zmotoryzowana to pigwóweczki nie zabieraj ;:304 ;:202 Trzymaj się jutro cieplutko ;:196
Awatar użytkownika
Margo_margo
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 lip 2014, o 13:08

Post »

Marysiu Ubranko już czeka na wsi i nawet gatki już ubierałam kilka razy. Na rozgrzewkę będzie kaweczka w termosie, może jakieś gałęzie popalę, to się ogrzeję.
Patrzyłam w długoterminowe.... do połowy lutego zimy nie widać .... najzimniejsze noce (-7) mają być jeszcze w tym roku a w styczniu już cieplej. To mi się podoba ;:138
Pozdrawiam Małgosia
Im mniej wiesz, tym lepiej śpisz
Spis moich wątków
Awatar użytkownika
besia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 maja 2014, o 18:17

Post »

Małgosiu :wit

Z równowagą masz jak najbardziej rację. ;:108

Teraz dla równowagi jestem chora, niby tylko przeziębienie, ale jestem wyłączona z prac ogrodowych i domowych. Dzisiejszy dzień spędzam w łóżku. Dwa dni taka podziębiona jeździłam do pracy, chorowałam po południu.
Pogoda dzisiaj u mnie ładna, przynajmniej jak patrzę przez okno.
Znalazłam już sobie coś, co mogę robić leżąc w łóżku. Zrobię remanent w nasionkach. Dokładnie sprawdzę co mam, a czego nie mam.

Miłej soboty życzę Wszystkim odwiedzającm wątek. :D
Pozdrawiam, Beata.
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Witaj Beatko ;:168 życzę zdrowia i mądrze robisz zostają pod kołderką! a na kołderce nasionka usprawiedliwią opuszczona szklarnię ;:306
Moje nasionka wprowadziły się z piwniczki do pokoju już jakiś czas temu i mam je na oku i ku przestrodze, ale wczoraj amok zakrył mi oczy i na AWN postawiłam kilkanaście ptaszków ;:306 Jeszcze raz trzymaj się cieplutko ;:215 i wygoń przeziębienie ;:196

Małgosiu chociaż w długoterminowe nie wierzę wcale to, a wcale to tego się trzymajmy czyli nadziei. Trochę zimy jest potrzebne żeby szkodniki wymroziło :D Powodzenia na wsi cokolwiek będziesz robić ;:196
Awatar użytkownika
Faworyt
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 gru 2014, o 14:47

Post »

:wit
Witam.Jak Wam minęła niedziela ogrodnicy,myślę że na odpoczynku jak to na niedzielę przystało. ;:173 Wiecie-rozumiecie ja w taką inwestycję jak szklarnie to pchał się już nie będę. :wink: To trzeba było zrobić dwadzieścia lat temu,ale zawsze były inne potrzeby i wydatki.Teraz to i kotłownia i klima z prawdziwego zdarzenia by była potrzebna żeby to miało ręce i nogi.Pozostanę już przy chałupniczym produkowaniu pomidorów. ;:306 Gospodyni wątku wczoraj była jakaś taka mało zdecydowana, :roll: jak nie ona,ciekawe co tam wczoraj zdziałała na wsi.Pterodaktyle to tutaj jeszcze nie latały. ;:204 Pełna inwigilacja się zapowiada o ile będzie to fruwało dłużej niż kilka sekund. :;230
Serdecznie pozdrawiam.
MK
Żadną sztuką jest trwać i oczekiwać,lecz dawać nad miarę. Bruno/ Ew. wg. Św. Mateusza 25, (31-46).
Awatar użytkownika
mymysteryy
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Możesz być spokojny, do Ciebie na pewno nie doleci. Za dużo drzew po drodze. :;230
Awatar użytkownika
Faworyt
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Międzytankowania po drodze i wyższej jakości oktanowe paliwo i się wzniesie.Kwestia dopracowania gada. ;:306
Serdecznie pozdrawiam.
MK
Żadną sztuką jest trwać i oczekiwać,lecz dawać nad miarę. Bruno/ Ew. wg. Św. Mateusza 25, (31-46).
Awatar użytkownika
mymysteryy
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Skoro tak koniecznie chcesz tej inwigilacji, to nie ma sprawy. ;:108 Po drodze zerknę z lotu ptaka na szaliczek i Tymczasowy. ;:204 ;:109
Awatar użytkownika
Faworyt
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ja nie za tym,bardziej za gotowanym. ;:108 A tak w ogóle to ciekawe czy chlebek został upieczony. :wink:
Serdecznie pozdrawiam.
MK
Awatar użytkownika
besia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 maja 2014, o 18:17

Post »

Ja dzisiaj dalej chorowałam ;:174
Nic, a nic w ogrodzie nie zrobiłam.

Kasiu jak będziesz już leciała, to zerknij i do mnie. Napadało śniegu, niby nie dużo, ale to już drugi raz tej jesieni.

Witku, u Ciebie to klima i kotłownia, a u mnie trzech grządek nie możemy skończyć. :;230
Pozdrawiam, Beata.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”