Witam serdecznie wieczorem!
Justynko czasem coś w wiejskim koryguję, ale w zasadzie rośnie żywiołowo i czasem wychodzą bardzo ciekawe kompozycje. Niestety jednorazowe, bo ile razy próbuję powtórzyć to nie udaje się
Gaura póki co zaadoptowała się, werbena jedna i druga cieszy oko, była jeszcze trzecia od Zosi ale jej nie widzę

Natomiast z jeżówką bywa różnie...bardzo różnie, widzę że jest ale gdzie kwiaty?
Cóż wsiowo na zamówienie
Koteczki ciągle miziane pozdrawiają trzy kaszubskie
Jadziu Hemerocallis cieszy oko i flesze nań skierowane

jest i Mydlnica
A wizyta ciepło opisywana była na wyspie łącznie ze zdjęciem

Lucynko to może lepiej było kupić kawałek ziemi i stworzyć swój raj na ziemi! wtedy wszystko zmieściłoby się

Ja tak kiedyś zrobiłam wzięli nam tzw. poletka doświadczalne (czyt. działki) to kupiliśmy pole rolne w Będkowicach i tak oto postanowiłam iść dalej, czyli znalazłam dom

Kiciulki całkiem różne Monia biało czarna i długim włosem, a Maciek burasek typowo koci

Dziękuję za miłe słowa

Jak człowiek zadowolony to i taką aurę roztacza
Asiu bo Lola dzisiaj w wolierze

ale jutro wracają młodzi to pewnie i spacer będzie
Alu wiesz jak jest w życiu dzisiaj ja mam dużo owoców, jutro będą u Ciebie

Chociaż pokazana Antonówka to nasza
matka żywicielka, tak ją nazywamy! Rodzi co roku i ile osób zbiera u nas te jabłka i robi przetwory
A kurki to oprócz przyjemności i obowiązek, na który nie każdy idzie
Julciu może kiedyś i Ty wejdziesz tą ścieżką do wiejskiego

niezbadane są wyroki boskie
Dorotko Droga!

, bo ścieżka jest charakterystyczna i jedyna, a więc i ciągle pokazywana

Trafisz więc do mojego ogrodu bez problemu

Widzisz jabłka obrodziły i nawet gruszki ale są malutkie bo mało wody, zobaczymy jeszcze trochę czasu jest, za to śliwek nie ma w tym roku prawie wcale

W ogrodzie jest duża różnorodność, ale żeby od razu nazywać go dendrologicznym ...to nie
Irenko to namów Marysię i przyjedźcie razem do Będkowic, a wtedy dopiero będziesz miała co wspominać

Zapraszam!
Na koniec dnia zdjęcie ze spaceru moimi polami
Dobrej nocy!