Moniczko dziękuję serdecznie za miłe słowa

. Na Green Envy polowałam od dawna. Ciekawe czy wyjdzie po zimie.
Ewelka no właśnie... ta odległość. Ale muszę się przyznać, że wyjątkowo mi się w tym roku nie spieszy. Na spokojnie. W zeszłym roku się piekliłam.
Dorotko chyba mnie z kimś pomyliłaś. Mnie nic nie wysyłałaś

. Lilie z Lil dostałaś? Czy gdzie indziej kupowałaś? Oby gdzie indziej... niech Lil się nie spieszy tak z wysyłką...
Mati właśnie też bym chciała troszkę te fioletowe ponaginać. Może nie konkretnie kulkować...ale troszkę ponaginać. Zobaczymy czy będzie co

.
Lucynko tak powstrzymuję pęd że dzisiaj zamówiłam co nie co na rabatki... z ozdóbek. Chyba mnie przeraził zeszły rok. Jak się uwijałam żeby zdążyć wszystko posadzić. Lilie w ulewie sadziłam. Dlatego w tym roku na spokojnie. Róże i lilie zamówione a wszystko inne będzie dostępne w tej samej cenie później.
Aniu takie tabliczki mi się baaardzo podobają. Mam chęć na jeszcze jakieś, ale nie wiem jaki napis ewentualnie wymyślić. Może coś pokombinuje. Póki co, nie mam farby i weny. Wydawało mi się, że już różane zamówienie masz całkiem za sobą

. Margo ma przepiękny kolorek. Charlotte mam i ja. To była jedna z moich pierwszych róż. W pierwszym roku kwitła skromnie. W zeszłym troszkę lepiej. Dużego krzaczka nie zbudowała. Ale generalnie złego słowa nie mogę na nią powiedzieć.
Grażynko bo między nami taka napięta relacja jest. Gdy nie wypuszczą żadnych pąków to się kłócimy i wyzywamy. One strzelają fochem i kwiatów nie dają. Albo dadzą jednego którego pies ogonem strąci i wtedy mówią do mnie :masz co chciałaś ale i tak nic nie zobaczysz. Wtedy ich nie lubię. A te które pięknie kwitną uwielbiam. I tak to z nami bywa... Natomiast w internecie kocham je wszystkie

.
Jak wiecie... wstrzymuję się od kupowania roślin. Nie chcę biegać z wywalonym jęzorem i wszystko na biegu sadzić. Posadzę róże i lilie a potem pomyślę co dalej. Na spokojnie. Żebym się nie nudziła, zamówiłam dzisiaj sobie wiatrowskaz. Od dawna o nim myślałam. Pójdzie prawdopodobnie na daszek altany. W opisie ma, że kręci się tylko na dużym wietrze. Ale czy ktoś mu się każee kręcić? Niee... ma tylko ładnie wyglądać.