Witaj Heniu Ja też pokusiłam się na Lagunę,przez całe lato siedziała w donicy.Jesienią miałam ją posadzić na miejsce ale najpierw muszę oddać w dobre ręce Sympathie,już ma chętnego, tylko nie zdążyłam jej przesadzić.
Co do planów to oczywiście mam....i teraz właśnie znalazłam miejsce na nową rabatkę z kilkoma różami.Na gwiazdkę dostałam kartę prezentową do Austina na 100 Funtów i teraz przeglądam które róże kupić.
Zdecydowałam już się na R.Spinosissima "Single Cherry " do Canary Bird ,kwitnie tylko raz ale w tym samym czasie ,no i ten kolorek.Będzie pasowała.
Następna to oczywiście MRS.Doreen Pike,miejsce już na nią czeka.
Na nowej rabatce posadziłabym nowość 2015 Desdemonę i 3 szt Mary Magdalene w towarzystwie lawendy.Jeśli się coś jeszcze zmieści to jakieś niskie różowe ,ale to alternatywa.
Nie mogę tu szaleć z szerokością,więc pewnie skończy się na lawendzie,tym bardziej że muszę zabrać lawendę z innej rabaty , bo na jej miejsce idzie obwódka bukszpanowa.
No więc tyle co do obecnych planów,jesienią sporo poprawiłam i przesadziłam.Teraz przez sezon będę obserwować czy poprawki spełniły moje oczekiwania.