Od wiosny do jesieni w moim raju.

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
pela11
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sty 2015, o 00:21
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Od wiosny do jesieni w moim raju.

Post »

Zeniu ,nie wiesz Ty czasem czemu ja nie mam edenki ? ;:145 Udanej wycieczki , u mnie siąpi . ;:167
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Zeniu może uda się zrobić zdjęcia z wycieczki, chętnie zobaczymy Twoje okolice. Pozdrawiam cieplutko ;:167
Awatar użytkownika
iwek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 cze 2014, o 14:05
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

;:oj ;:oj Zeniu ,ależ Ci wybujała Multiflora,gratuluję cieszę się,że tak pięknie Ci rośnie,moja też ciągle kwitnie :D hortensje piękne i róża nn bardzo mi się podoba.Czy masz jeszcze jakieś hoje?Bo ja mam już kilka okazów :D
Pozdrawiam Iwona
Moje kwiatki
Awatar użytkownika
maniusika
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 mar 2009, o 20:50

Post »

Kalina z owocami piękna ,mam dopiero mały krzaczek a hortensja dziwaczna ale ślicznie się przebarwia ,, U mnie też pogoda w kratkę , ale trochę połaziłam po ogrodzie. Przecież kiedyś trzeba popatrzeć na kwitnące kwiaty a nie tylko pracować ..
zapraszam do mego ogrodu..Janka
Moje -marzenia-maniusika -IV
Mój album
Awatar użytkownika
Zenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 wrz 2007, o 20:35

Post »

Ewelinko...moja kalina to Kalina koralowa AUREUM. Na płocie dobrze dojrzałaś to winobluszcz, z tą różnicą że płot nie sąsiadowy a niczyj. ;:108

Wandziu
..Edence dałam także miejsce najlepsze z możliwych jakie mam. :D Co do białej to następna NN, wielkokwiatowa. Owszem bardzo ładna, kwiat duży..z małymi przerwami kwitnie całe lato tylko ta wysokość. :wink:
Obrazek

Marysiu...dzięki za obrócenie zdjęcia. ;:196 . Ja dalej nie umiem a raczej nie mam czasu aby się naumieć. A przecież mam lenia i za wiele nie robię. ;:306 . Pogoda u mnie jesienna. Nie pada ale i nie upalnie. W sam raz na prace. ;:131 . Tylko czy warto każdy chwaścik wyrywać skoro to już końcówka lata. ;:306 Zdjęć z wycieczki z wnukami nie ma. Wszyscy zapomnieli o aparacie. Ale było fajnie. :tan

Basiu...to moja hojka. Widać służy jej moja nieobecność w domu. ;:oj

Ewuniu...owszem Edenka rośnie i to sporo. Co prawda w tym roku z pewnością obyła by się bez podpórki ale jak spotkam coś fajnego to kupię. Jak wcześniej pisałam trochę wyglądać będzie śmiesznie przy jakiejś kratce bo jeszcze zbyt mała, ale zimą nikt nie będzie oglądał. ;:108

Mariolu...dziękuję. :D Niestety coraz mniej kwitnień. :wink:

Elu...nie do wiary że nie masz Edenki, prędzej bym cię posądziła o zapomnienie. ;:oj . Mnie się często zdarza i kupuję to co już mam. ;:306 Przecież ty masz wszystkie najpiękniejsze róże. :D

Iwonko...moja Multiflora kwitnie na okrągło. :heja Tylko ..żal mi kwiatów i nie mam jej kiedy przyciąć aby się zagęściła. ;:oj Oprócz niej mam jeszcze kilka, choć nie za wiele. ;:108

Janeczko...kalina na początku rośnie wolno ale jak wystartuje to w oczach rośnie. ;:224 . Fajnie że już jesteś, zdrówka życzę. ;:168
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
pela11
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Zeniu , mimo że mało jak piszesz kwitnień to masz piknie w ogrodzie bez dwóch zdań ;:196
leszczyna
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 kwie 2009, o 21:37

Post »

Zeniu[/b wszyscy podziwiają róże a ja twojego Jałowca z tyloma czerwonymi kuleczkami, ja u swojego znalazłam jedna sztukę, możesz podłoże gotować :;230
Ja u siebie też już zaczynam czuć jesień, jakoś to lato szybko minęło takie mam uczucie.

pozdrawiam
Awatar użytkownika
pela11
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Zeniu , mam wrażenie ,że lato urwało się na mały urlopik do ciepłych krajów i poprosiło jesień o małe zastępstwo ;:306 więc stąd ta przerwa w letniej pogodzie a teraz sobie przypomniało i powróciło do nas z powrotem ,ale nie jestem wcale pewna czy się cieszę z tego powodu ,bo gorąc był dzisiaj niesamowity. Sierpień ,pora przesadzania i sadzenia ,ale jest za ciepło na takie prace ,a doniczki stoją ,czekają ,stoją ,czekają ,wkurzyć się można .Z musu lenistwo uskuteczniam . ;:167

.
Awatar użytkownika
maniusika
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Też leniuchuję bo na sadzenie za gorąco i też wszystko stoi w doniczkach .. Może po niedzieli będzie lepiej a przynajmniej mokrzej ..
Mój album
Awatar użytkownika
Zenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 wrz 2007, o 20:35

Post »

Elu, Krysiu, Janeczko...odpowiem wam wszystkim aby znów następnego posta mi nie wcięło. :wink: . Po wczorajszym przymusowym nic nie robieniu...padało cały dzień, dziś dużo lepiej. Jest słonko. ;:oj . Pracuję od rana, przesadzam bylinki choć zmian miało nie być. ;:306 Będzie ładniej a może i nie ale inaczej. :;230 Różyczki kwitną pięknie choć wczorajszy deszcz zrobił swoje. Po południu mam w planie podzielić żurawki. Chyba podzielę. ;:224

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
iwek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 cze 2014, o 14:05

Post »

Zeniu po prostu u Ciebie jest pięknie ;:167
Pozdrawiam Iwona
Moje kwiatki
Awatar użytkownika
maniusika
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

A u mnie dzisiaj pada i nici z planów ..Jednak deszczyk porządnie podleje roślinki i ziemię to będą lepiej rosnąć .. Też mam do podziału żurawki bo mam kilka dużych kęp ale muszę czekać aż zięć dokończy podmurówkę pod parkan . Chyba że posadzę ich w doniczkach a na jesieni przesadzę na rabaty .. .
Mój album
Awatar użytkownika
ewelkacha88
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 maja 2013, o 17:54

Post »

Witaj Zeniu. Piękne fotki ;:108 a żurawki bardzo łatwo się dzieli więc dasz radę. Trzymam kciuki i pozdrawiam :wit .
Awatar użytkownika
pela11
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj wieczorową porą . Widzę że naszło Cię na zmiany ,to i dobrze bo przynajmniej coś się dzieje a zmiany przeważnie są na lepsze ,więc przesadzaj . Ja też jutro będę ruszała swoje żurawki bo idą na przesuniętą rabatę do róż . Zupełnie nie wiem kiedy ja się uporam z tą robotą , co jedno zrobię to następne czeka ;:202 . Za mało mam urlopu , przydałby się co najmniej miesiąc ,a i to nie wiem czy by starczyło ;:306 . Pozdrawiam ;:167
Awatar użytkownika
zlotko73
100p
100p
Od: 30 mar 2015, o 17:17

Post »

Witaj Zeniu :)
Jeśli pozwolisz będę u Ciebie częstym gościem.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”