iwona0042,anabuko jestem tylko zaginęła w ogrodzie-tyle jeszcze trzeba zrobić [Margo2b] właśnie też się zastanawiam dlaczego u mnie Halinka tak się przypala na słońcu a w innych ogrodach nic takiego nie występuje chciałam ją wyeksponować ,jednak to u mnie raczej niemożliwe,zobaczymy jak to będzie w tym roku zbyszek 50 co to Golterii to się okaże ,jak dotychczas nic się z nią nie dzieje ,zauważyłam już nowe przyrosty Maska trudno mi się wypowiedzieć na temat Golterii , mnie się ona bardzo podoba , ale czas pokaże.
Dzisiaj nie miałam możliwość popracować w ogrodzie ,bo mimo słońca było zimno i ten okropny wiatr ,na jutro zapowiadane jest ocieplenie tak że jak by co to rozsadzam sadzonki prymulek
Cześć Marzenko .Zainspirowałaś mnie Twoją Hakonką,pomyślałam, że fajnie będzie wyglądać obok pompy,muszę poszukać w ogrodniczych,chociaż tu kiepsko z wyborem. Kokoryczki śliczne,takie maleństwa, a cieszą. Pozdrawiam ze wschodu
Marzenko, podziwiam Twoją kolekcję ślicznych ciemierników i kokoryczek.
Miodunki tez ślicznie się prezentują. Moja czerwona jeszcze się zastanawia nad rozwinięciem pąków.
Piękna kolorowa wiosna już w Twoim ogrodzie!