Witajcie, dzisiaj pierwszy dzień taki wiosenny

właściwie w szklarni miałam upał

Trzeba bardzo uważać, w tamtym roku strasznie się załatwiłam, wchodząc i wychodząc ze szklarni.
Już się zaczęło na całego
Seba, tak szklarnia ma ogrzewanie " podłogowe" i dmuchawy z ciepłym powietrzem podłączone. Wszystko z pieca którym palę w domu. Nie wiem jak to jest zrobione - czarna magia, ważne że ciepło daje
Wczoraj włączyłam ogrzewanie

chcę mieć już swoje warzywa, wysiałam kolorowe sałaty, rzodkiewki, koperek, cykorię sałatową.
wysiałam zielony bób
a czerwony dzisiaj moczę,jutro pójdzie do doniczek
Papi, witam Cię kochana.Kobea jest piękna kiedy już zakwitnie, ale nigdy nie miałam jej duuużo, tylko kilka kwiatków.Może w tym roku będzie więcej. Mam 7 sadzonek
Staruszki siwe

bardzo je lubię
Starce
Petunie najstarsze, reszta rośnie
Kasiu , dzisiaj już słoneczko było i może już zostanie ?
Lobelie, mam trzy kolory

biała, różowa , niebieska. Uwielbiam tą roślinkę i jej siewki, niby maleńkie a silne i bezproblemowe
Kalafiorki, może mi się udadzą w tym roku
Majka , dziękuję
Brokuły
dosiewane kapusty, brokuły i kalafior
Ewo, ja również uwielbiam obserwować jak kiełkują roślinki z nasionka. Jedne kiełkują szybciutko inne długo... a niektórym trzeba czasem pomóc
Werbenki
Małgosiu , czyTy to widzisz ? to na warzywa

Przekopany raz i rozsypany kurzy obornik. Nie wiem czy jeszcze nie polecieć ze szpadlem do przodu

Tu mnie czeka jeszcze przebieranie korzeni i strasznie dużo wylezie chwastów. Groszek wysiałam niebieski , fioletowy i czerwony.
Chryzantemy przezimowały .. ufff
Martusiu, dziękuję.. sama sobie robotę robię,,, a później latam nie wiem co ręce wsadzić.
Trawka wiatrak
Mariusz, pieprz wysiałam .. teraz zerkam czy coś się dzieje ale nic nie widać
Pozdrawiam Was i życzę dużo słońca