Piotrek ano, poprawia się
Dostałam też cynk od forumki, że w Biedrze pojawiły się niedrogie byliny w paczuszkach. Pognałam i kupiłam - Tojad mocny i malwy. 2.69 za pudełeczko - nie jest źle (0.90 gr za kłącze)
Ewciu wrzucam całego, dorodnego - nie żałuję

. Co tu ukrywać

- w szkółce płacę 20 zeta za krzaczek + koszt przesyłki. Mam żałować różolce (zapłaciłam 3,60 za sztukę) banana za złotówkę - no weeeeeź przestań
Wiem, wiem - żarcioszki sobie robisz
Ela - gratuluję sreberka (widzę 500 postów)
Gdyby nie mój podopieczny, którego odbieram ze szkoły oddalonej 12 km - cały rok mogę jeździć na 2 kółkach. Uwielbiam rower

. Na rowerze jeżdżę do centrum Wa-wy bo wygodniej, na działkę (bo dojeżdżam do samej działki bez drałowania od parkingu), Do pracy porannej - bo mam bliziutko. Bardzo brakowało mi większego bagażnika na zakupy. Trzy dni temu przyjechała zakupiona na alleg...... przyczepka rowerowa. Pokażę gdy będzie skręcona - potrzebna 3 i 4 ręka
Teraz będę już
absolutnie zroweryzowana
Jasne, że gdy jest śnieg lub (co gorsze)deszcz ze śniegiem - wolę auto ale co rower to rower. Z samochodu nic nie widzę - żadnego marnego kamienia przy drodze. Rowerem ......... wszystko objadę. Tu kamień, tam patyk, gdzie indziej skorupy kawałek

- działkowcy to druciarze - wszystko się przydaje