No ...dzisiaj odpowiedzieć już muszę ...bo inaczej się ...uduszę ...

.
Jutro czasu nie będzie , bo przyjeżdża nowa dostawa silk lapsów , looków , tenceli , tussachu ...etc... - w piątek zaś jadę z Synem na kontrolę do Krakowa ...
Wybaczcie , gdy odpowiem nie po kolei ...
Ewuś ...no tak , jakoś schodzi - ale przecież byłam u Ciebie , w Oranżerii - więc nie mów , że nie ma mnie ... Spotkamy się - to nadrobimy wszystko ...w realu

...a foty będą ...jak zrobię drugą stronę .
A, przepraszam - to znowu jesteśmy na " Pani " ?
Kasiu ...napiszę dwie odpowiedzi - w jednym poście ; więc tak ...mów mi ...wuju ...mnie obojętnie ...a Iga - to końcówka mego właściwego imienia ...Jagódka - to mój nick na potrzeby FO ...
Kolory energetyczne też lubię ... (nawet łeb - t.j. włosy miałam - do tej pory w czerwieni ) ..teraz zachciało mi się odmiany i ...wyszła - jakaś oberżyna - nie jestem ukontentowana

- raczej wqrwiona ...zaś przemaluję ...za tydzień ...
Nie zrobiłam fotek tej czerwieni z wzorem , bo przylazła moja Sis...i zagadałyśmy się ...przy obracaniu tegoż szala ...A Ondkowi daj warząchew , albo patyk bambusowy - niech się drapie ..bo się wścieknie ...wiem coś o tym ...
Jadzieńko...się robi ...jutro poleci druga strona ...dostanę z Bytomia ( Piegatex ) nowe materiały

...więc teraz musowo odpoczywam ...ale nie tak całkiem ...ogarniam to i owo ...Piękne cuda spod Twych rąk wychodzą ...
"...i niech rozdzwonią się nam wszystkie dzwony .." ...
Lideczko ...nawet nie wiesz , jak się cieszę ...teraz już samo poleci ...niczym z górki ...
Dziękuję ...ale nie wiem za co ...

...to znaczy nie wiem o co chodzi z tym

...
Róża śliczna - to Graham Thomas ? ...ustaw na makro , lub automatycznie - makro , to fotki będą wyraźniejsze .
[/URL
Eliszko ...miło mi Cię powitać w zielonych ( jeszcze ) progach " Mojego Królestwa ... "
...zapraszam ...w każdej chwili ...nie tylko na wiosnę
.
[url=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7c48d7b3023d98fc.html]
Jagodo Pomorska ...ech , więc już rozumiesz mnie ...
i tak się trudno rozstać 
...a przecież ścian nie będę nimi ozdabiała

.
Serdeczności
Gosieńko ...dużo by opowiadać na ten temat ...lepiej się nie denerwować ...a o swoje i tak trzeba się dopominać ...
Chłop żywemu nie przepuści ...
...Ja nie odpuszczę - w żadnym wypadku /przypadku ...miałam już przeboje we wspomnianych placówkach ...wszak ktoś tam pracuje dla kogoś ...a nie dla samych pieniędzy . Hipokrates , jak i Florence Nightingale chyba się w grobie przewracają widząc tę "służbę zdrowia " w dzisiejszych czasach i niech nikt mi nie próbuje czegokolwiek wmówić ...znam ...układy , nawet patrzą na to , w czym i z czym człowiek przychodzi , a nie na to , czym tak naprawdę jest jego - często - bogate wnętrze ( serce ) . Bogactwo człowieka ocenia się nie po tym , co na zewnątrz - tylko po tym , co kryje niewidoczne dla oczu wnętrze ...to się sercem wyczuwa . Tym bardziej , gdy człowiek starszy , nieporadny , umęczony i doświadczony przez życie - często można zaobserwować jak jest traktowany przez co niektóre osoby ...Kurcze ...ale się "wyszczekałam " ...

...ale to mi leży na sercu ...
I tym to sposobem dotarłam do końca ...nareszcie ...uff... ależ mi ulżyło ...
Wszystkim serdecznie dziękuję za cierpliwość

i ...byle do następnego ...nie wiem kiedy

.