Wymarzony ogród Moniki cz2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Anna55
1000p
1000p
Od: 27 kwie 2012, o 00:06
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Wymarzony ogród Moniki cz2

Post »

Moniczko!
Jak z piosenki ze "Skrzypka na dachu": ..."Gdybym był bogaty..." Gdybym była bogata weszłabym z chęcią
w posiadanie domu sąsiadki. Miałabym takie miłe sąsiedztwo :)
Awatar użytkownika
Monika-Sz
1000p
1000p
Od: 4 maja 2013, o 22:46
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Aniu- Bardzo lubię tę piosenkę- mogłabym Tobie ją śpiewać, siedząc na dachu sąsiadki :;230 Może jakaś szybka akcja zbiórkowa na forum ;:138
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Moniś co to tarasu, nie mam takowego z prawdziwego zdarzenia. Dom budowany w okresie międzywojennym na szeregowym osiedlu a więc jak widać wtedy nie myślano o luksusach. Od jakiegoś czasu zaczęłam myśleć o wyjściu z salonu bezpośrednio do ogrodu i najprawdopodobniej będę chciała dopiąć swego, jednak nie poprzez budowanie pełnoprawnego tarasu lecz czegoś w rodzaju stopni z możliwością przesiadywania. Miejsca do sielankowych posiadówek w ogrodzie mam kilka mimo tego jednak marzy mi się to wielkie zielone okno na ogród.
Awatar użytkownika
Monika-Sz
1000p
1000p
Od: 4 maja 2013, o 22:46
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

W związku ze zbliżającą się przeprowadzką- z ruchliwej głośnej ulicy do zacisznego zakątka.. postanowiłam to samo zrobić w wirtualnym życiu..

Pięknie dziękuję wszystkim odwiedzającym za wszelkie serdeczności, miłe słowa, wsparcie oraz cenne rady!
Czas tutaj spędzony był dla mnie niezwykle cenny- pod względem zdobytej wiedzy, jednak przede wszystkim pod względem zawartych znajomości z osobami serdecznymi, życzliwymi i wyjątkowymi pod wieloma względami.
Było mi szalenie miło mieć możliwość Was tutaj gościć poruszać wiele ciekawych tematów- zarówno ogrodowych, jak i życiowych. Ogród, to nie tylko miejsce pielęgnacji roślin.. to również miejsce na taras i wiele na nim spędzonych chwil, pełnych ożywionej rozmowy.
Za wszystkie poruszane tematy, oraz doznaną od Was serdeczność DZIĘKUJĘ ;:167

Obrazek
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”