Mój niedawno kupiony ogródek działkowy - Onka37
dziewczyny kochane już wróciłam ale chyba w niedziele pojadę znowu............... zaległości mam i tu i na działeczce, zaraz się tam wybieram i aż się boję. byłam w Bukowinie tatrzańskiej, po górach troszke pochodziłam ale też moczyłam tyłek na basenach termanych.................postaram się wstawić jakieś zdjęcia (nie moczonego tyłka tylko gór.)duużeee buzioe.....
- Frida
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 mar 2008, o 13:50
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj o poranku,
zajrzałam do Ciebie to przerwie urlopowej, a tu jakieś doły psychiczne, no też coś. Latem! Jesienią są jesienne smutki, zimą chandra więc poczekaj. Słońca i uśmiechu od ucha do ucha Ci życzę. A zdjęcie moczącego się d.....a też chętnie zobaczymy. Aha, ogródek - na 6!
Pozdrawiam, Danuta
zajrzałam do Ciebie to przerwie urlopowej, a tu jakieś doły psychiczne, no też coś. Latem! Jesienią są jesienne smutki, zimą chandra więc poczekaj. Słońca i uśmiechu od ucha do ucha Ci życzę. A zdjęcie moczącego się d.....a też chętnie zobaczymy. Aha, ogródek - na 6!
Pozdrawiam, Danuta
No to piknie witomy u nos!
No co, ja też właśnie z górek wróciłam...
Onko - jak działeczka zareagowała na Twoją nieobecność? Pociesz, proszę, zgnębioną duszę
, może choć jeden chwaścik Ci wyrósł?
Czy one wszystkie do mnie się wprowadziły?
A zdjęcia superowe - no i dzielna kobitka z Ciebie... wiem, jak takie szlaki dają w kość

No co, ja też właśnie z górek wróciłam...
Onko - jak działeczka zareagowała na Twoją nieobecność? Pociesz, proszę, zgnębioną duszę

A zdjęcia superowe - no i dzielna kobitka z Ciebie... wiem, jak takie szlaki dają w kość

-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 mar 2009, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ojejku ale piękne lilie
A dali z pierwszego zdjęcia superancka, płatki jakby z rureczek.

A dali z pierwszego zdjęcia superancka, płatki jakby z rureczek.
Pozdrawiam Mirka
Moje wątki
Moje wątki