Heloł

ja po popołudniowej drzemce i przyjęciu urodzinowym mojej córy. Szok za 8 minut skończy 16 lat

. W cukierni, w której od wielu lat kupuję torty zdałam sobie sprawę, że jeszcze nie tak dawno temu zamawiałam dla niej torty w postaci węża, Atomówek i innych postaci z bajek, a dzisiaj zwykły śmietanowy (pyszny) torcik-już skubaniec nie chce tortów z postaciami. Kiedy to zleciało się pytam? Za 2 lata będzie już pełnoletnia, a ja z przodującą CZWÓRKĄ
Wczorajszy wieczór był bardzo udany, cały czas gadaliśmy poruszając wszelakie tematy, głównie ogródkowe.
Agnieszko, Kasiu jeszcze raz bardzo dziękuję. Towarzyszył nam
PanM, któremu również bardzo dziękuję za odwiedziny. Świetnie się czuje w towarzystwie kobiet, co nie często się zdarza, szczególnie gdy poruszane są tematy ogrodowe

Oby częściej takie spotkana organizować. U nas był absolutny spontan, czyli akcja-reakcja.
Kasiu dziękuję z opóźnieniem, było bardzo fajnie
Danusiu 
napiłaś się? My z Kasią popijałyśmy rumik, a Aga winko, PanM kierowca
Małgosiu pw
Agatko następnym razem dam znać, teraz było spotkanie "na szybko". Chętnie się spotkam z tobą, dawno się nie widziałyśmy
Monisiu dziękuję, na pewno będziemy uważać, chociaż w Tajlandii woda nie jest aż tak szkodliwa na naszych żołądków. Jednak zapas leków na żołądek na pewno wezmę
Aga spotkanie było przednie
Agnieszko odhaczone do obejrzenia

. Teraz lecimy na WILKA Z WALL str.
Kasiu czyli przyjemne z pożytecznym. Faktycznie akumulatory naładowałaś
Bardzo dziękuję za wiosnę od Agnieszki i D
oraz pyszne pierniczki osobiście pierniczone przez Kasię-pychotka w pięknym opkaowaniu
Lecę do kina, miłego wieczoru