Jednak te storczyki potrafią zaskakiwać. Zdaj relację co będzie później. Mój jak "mutował" to miał taki rzut, z 8 kwiatów dziwaków praktycznie na raz, a później wszystko wróciło do normy.
Przejrzalas mniefurious pisze:Lolivette przyznaj się że poobrywałaś żółtkowi płatki![]()
marta325 pisze:Loli oddam Ci polowe moich storczykow za tego niespodzianka![]()
A moze byc jak sie odzieci?marta325 pisze:A niech tam. Oddam i parapety.![]()
Nie proboj nawet bo Jake Cie powali (ma 6 miesiecy w sobote i wazy juz 36 kg) i...zalize na amenmarta325 pisze:No dobra. O ile kiedykolwiek się odzieciJak nie, to przyjadę do Ciebie i włam zrobie
![]()
Z Toska przyjadę. To taki psior obronnyLolivette pisze:Nie proboj nawet bo Jake Cie powali (ma 6 miesiecy w sobote i wazy już 36 kg) i...zalize na amenmarta325 pisze:No dobra. O ile kiedykolwiek się odzieciJak nie, to przyjadę do Ciebie i włam zrobie
![]()
Jake takie lubimarta325 pisze:Z Toska przyjadę. To taki psior obronnyLolivette pisze:Nie proboj nawet bo Jake Cie powali (ma 6 miesiecy w sobote i wazy już 36 kg) i...zalize na amenmarta325 pisze:No dobra. O ile kiedykolwiek się odzieciJak nie, to przyjadę do Ciebie i włam zrobie
![]()
. Nawet przed kotami trzeba ją bronić
![]()
Ma 20miesięcy i waży 2,5
kilo
Jesssu, jaki on piękny