Grażynko - Wszystkie są piękne , ale fakt ICE CREM jest wyjątkowy i to określenie "pucharkiem i bitą śmietaną"....
Agnieszko -Myślę ,że wiosną już pachnie w powietrzu , ale zima uważam nie powiedziała ostatniego słowa. Ale trzeba się cieszyć chwilą Aniu -Żółty to taki wiosenny kolor i wielkanocny. Być może w tym roku na wielkanocny stół trafią kwiatki z ogrodu , kto wie
Iwonko - Trudno podjąć decyzję wszystkie są śliczne . I będę się powtarzać ICE CREM wyjątkowy!!!
Teraz dla miłośników właśnie ICE CREM
I wczorajsze jeszcze słonko , już dzisiaj tak pięknie nie jest Ale mimo wszystko życzę udanego piątku
Witaj Gosiu
Te twoje tulipanki są cudowne co jeden to ładniejszy.Pogoda fajna,słoneczna tylko ciekawe na jak długo ,bo ja już bym chciała wiosnę(pewnie nie tylko ja)
Miłego dnia:)
Gosiu tulipanki przepiękne.... ta bogata kępa żółtych.....cudo A pucharki z bitą śmietaną niesamowita....ależ pięknie zakwitły.... ciekawe czy one są długowieczne.....
Rozpromienione słońcem okno super wygląda... wiosna
Aniu - Tereso - Beato - Agnieszko - Renato -Fajnie że wspominkowe Tulipany wam się podobają , ale o tej porze roku gdzie każdy stęskniony za zielenią.
To dosłownie miód na nasze serca
Aguś pytałaś czy on są długowieczne , słyszałam że ponoć właśnie nie
Słyszałam że większość tych perełek jest krótkowieczna , potem się wyradzają
Teraz w zasadzie chciałam znów pokazać odgrzewańce , ale w zasadzie po co Może jutro .
A dzisiaj wiosennie się zrobi Hiacynty pchają się na całego ...... i inne też...............
Tutaj jeszcze kupny ale myślę że jeszcze troszkę i będzie naprawdę kolorowo
Ciekawa jestem jaki będzie miał kolorek fioletowy czy błękitny taki jak mi się najbardziej podoba
Myślę że i u ciebie lada moment śnieg stopnieje , u nas stopniał błyskawicznie.
Nie było go zbyt dużo , więc i szybko się go pozbyliśmy Nie nie nie nie wywoziłam taczkami
A to fakt że są już duże , nawet w jednym wydaje mi się zagląda kwiatostan
To prawda że już wiosnę czuć w powietrzu , ale czy zima powiedziała już ostanie słowo to nie jestem tego taka pewna.
Na pewno do wiosny bliżej niż dalej , i tego się trzymajmy
W piątkowy wieczór szperam jak zwykle w internecie w poszukiwaniu świetnych piosenek , osób z dobrym silnym głosem.
To mój taki konik , po prostu jestem melomanką. Słucham wszystkiego , oczywiście nie wszystko mi się podoba.
W zasadzie 90% współczesnych utworów to piosenki tylko wpadające na chwilę w ucho
Przesłuchiwanie tych piosenek umila mi wizyty na forum. Jetem pewna że i kwiatki lepiej by przy muzyce rosły
I znalazłam i podoba mi się na tyle , że musiałam się z tym tu podzielić. Przesyłam linki do 2 piosenek jednej wykonawczyni Moniki Urlik. Która ma niesamowity głos dlaczego takie osoby jak ona nie trafiają na szczyty.
Mam jednak nadzieje że to się zmieni !!! Gorąco polecam !!! http://www.youtube.com/watch?v=gudBgor1 ... detailpage
Piszesz, że masz mały zakątek a ile ja się nazwiedzałam. Podziwiałam Twe tulipany, poleżalam na leżaku obok fuksji, wywąchałam wszystkie lilie, zanurzyłam się w oceanie kopru i barwnych mieczykach.
Ogród wspaniały, zazdroszczę Tobie, że spoglądasz na niego przez cały rok.
Zdjęcia profesjonalne. Chcę Ci zaproponowac stronę foto.recenzja.pl, na której są albumy tematyczne, np. przyroda-rośliny. Spróbuj wstawiac tam zdjęcia bo naprawdę jest co pokazywac. Poza tym jest tam dużo porad fotograficznych.
Mędrzec to ten, kto na drodze pełnej kolców wyhodować potrafi różę. Pół roku z przyrodą
Pozdrawiam - Aurelka