Masz bardzo zwartą callę , moje mają chyba pół metra i ciągle przewracają doniczkę.
Za wcześnie posadziłam i z braku dostatecznej ilości światła takie mutanty mi urosły

Pomarańczowej chyba nie mam...kupiłam jakieś przecenione 2 w Obi,ale nie kwitną już.Ciekawe,jakie kolorki...Nolinka pisze:Jolu piękne kalle. Taką z fioletowym środkiem jak twoja i pomarańczową udało mi się kupić w przecenie. Pomarańczowa już kwitnie a ta druga dopiero wypuszcza kiełki.
I to całkiem za darmo;}anka93 pisze:Jolu
kotu też nieżle się trafiło ; -ma wreszcie samochód.
Tesiu,to się da zrobić.Jak przekwitną.tesia39 pisze:Jolu, ale sypnęłaś fotkami roślinek ;co jedna to piękniejszą. Gailardie bardzo mi się podobają ; też muszą u mnie zamieszkać
Nie ma sprawy.Zapisane.Niunia1981 pisze:Joluś dzięki ; czerwoną gailardię mam u mamci na działce
To nie moja sprawka-ten deszczkatharos pisze:Piękne zdięcia ,gailardi takiej nie mam więc pproszę jesienią o nasiona.
A co do deszczu już ci nie zazdroszczę a nawet żałuję że zazdrościłam, wszystko mi potopiło ; truskawek nie będzie bo całe były pod wodą, a z wodą płynęło wszystko więc nie da się ich jeść...
Nasze koty-to koty rolnikagardeniaa pisze:Bardzo ładna calla .
Kotek zabawnie wygląda w tej ciężarówce... Mój też wsadza swój kuferek w różne miejsca, ale najbardziej lubi wylegiwać się w moich kwiatkach
Mnie się też bardzo spodobał.Dwupędowe są 2x droższe.a ten był przeceniony chyba tylko dlatego,że mu sie patyczki wykiwałykubasia pisze:piękne kwitnienia, a ten storczyk to
Kochana,moje calle,to też gigantymrinwestor pisze:Gailardia piękne ogrodowe słoneczko.
Masz bardzo zwartą callę , moje mają chyba pół metra i ciągle przewracają doniczkę.
Za wcześnie posadziłam i z braku dostatecznej ilości światła takie mutanty mi urosły
U mnie gailardie jakoś mocno się nie wysiewająheliofitka pisze:Jolu bardzo ładną pelargonię kupiła Twoja córka. Czyżby po mamusi odziedziczyła miłość do roślin.
Gailardie bardzo lubię, bo nic ich się nie ima i niezawodnie kwitną każdego roku.
Nooo...może żeby jeszcze, tak nie rozsiewały się.
Nie wierzę. Naprawdęjola1313 pisze: U mnie gailardie jakoś mocno się nie wysiewają...