Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 13

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 13

Post »

Aguś mam w domu takiego fana audio, tylko jeździł przez kilka lat do Wawy na Audio Show!
Ja też witam Brzózkę :wit
Awatar użytkownika
lulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2011, o 12:38
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witam Agus, ładna pizamka ;:306 Czy ja dobrze przeczytałam zes ryczala? Mam nadzieje, ze ze smiechu :D Ja tez odbieralam Starsza z imprezki, na szczęście nie daleko, a Młoda z dzieciakami z sasiedztwa szalała chyba do 3 ;:124
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53

Post »

Pasje sa piekna rzecza 8-) i mysle jak Dora ze bez nich bylo by jakos nudno i jalowo.
A pasje ktore pociagaja tez nasze polowki i nozna je z nimi dzielic, to juz wogole cacy :D
Awatar użytkownika
tu_Brzoza
100p
100p
Od: 5 gru 2012, o 07:44

Post »

aguniada pisze:Feluś
Z wymienionych roślin, które Ci się podobają, można stworzyć interesujący ogród... podzieliłabym go na zakątki, w zależności od stanowiska wobec słońca, wyznaczyła rabaty i dobrała rośliny w nasadzeniach grupowych tak, by cały sezon rabaty były atrakcyjne. Będzie pięknie, może nawet bez bladawców! :)
cześć kochana ;:168
Mam nadzieję, że z Twoją, i innych tu bywających osób, doświadczeniem i pomocą uda mi się z czasem stworzyć przyjemny zakątek.
Mam już pytanie na rozgrzewkę. Czy trawnik zakładać "po całości", czy najpierw zaplanować rabaty i ew. dosiać gdzie trzeba w przypadku zmiany planów? Jeszcze sporo czasu, ale planować już mogę, prawda? :)
Awatar użytkownika
MamciaTerenia
1000p
1000p
Od: 1 lis 2012, o 14:44

Post »

Aguś, witam i pozdrawiam serdecznie.
Super fotka z Tobą w roli głównej ;:63
Niech się spełnią Twoje życzenia...te łatwe i te trudne do spełnienia.
Pozdrawiam, Tereska
Aleja Różana 33 cz. 3
edulkot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 17:31

Post »

Witam noworocznie ;:304

Ach te pasje, aż Wam zazdroszczę takiego zgrania, jak pisała Jula
to już wogole cacy :D
Ja jestem w tym osamotniona ;:145
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Majutku, witaj noworocznie... jak Twoje samopoczucie? Z pasjami to jest u nas tak, że PanM nie szaleje ogrodowo jak ja, ma do tego zdrowe i rozsądne podejście, ale całkowicie toleruje, ze mam na tym punkcie fioła, szanuje moją pasję, docenia moją pracę i to mi wystarczy. Nie oczekuję od partnera, że będzie rył razem ze mną, na równym poziomie... Nie jesteś osamotniona, my jesteśmy z Tobą a Ty z nami! ;:168 ;:167
Teresko, serdeczności i dziękuję za odwiedziny w pierwszym dniu 2013! Wszystkiego naj :)
Feluś, musisz wiedzieć, że darcie darni to najgorsza z ogrodowych prac... ponieważ z czasem trawniki i tak ulegają zmniejszeniu, szkoda robić sobie dodatkową robotę od samego początku... weź kartkę papieru, wyznacz rabaty, na pozostałej części posiej trawę...
Julek, zgadzam się w całej rozciągłości! Jakie koncerty wczoraj oglądaliście?
Madziu, koleżanki zarzucały mi niepełnoletność, więc im przypomniałam że ryczę, w sensie ryczącej czterdziestki! :D
Fajnie, że nasze córki super zabalowały :) Ech, młodość...
Marysiu, to syn tak się interesuje AV?
Doris, klops zjedzony, ale jeszcze na dwa dni go wystarczy :) Chyba zaraz wstanę znowu skubnąć... a potem na bieżnię!
Awatar użytkownika
survivor26
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 sty 2012, o 14:23

Post »

Aguniu, nabrałaś niesamowitego przyspieszenia z Nowym Rokiem, nic dziwnego, że Cię prawie 40-letnie staruszki dogonić z czytaniem nie mogą :)
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

No popatrz...i mi by sie taka bieznia przydała...obiecywałam sobie rozważne jedzenie ...a czuje sie cieżka jak słoń....cóz poradzic jak jedzenie jest takie przyjemne ;:130
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Tak Agnieszko, my starzy mieliśmy taki sprzęt, że lepiej nie pytaj! A synek nawet zrobił kolumny po tych bytnościach w Wawie, bo jeździł kilka razy!
x-ag-a
---

Post »

Pat, sama nie wiem, czemu tak gonię, ale czuję całym jestestwem wiosnę!
Doris, zgadzam się - jedzenie jest taakie przyjemne! Dobrze, że wiosna praktycznie za pasem... będziemy na bieżąco spalać nadmiary ;-)
Marysiu, w takim razie gratuluję - syn to prawdziwy pasjonat! Muzyka podobnie jak ogrody łączy ludzi!

Właśnie z głupia frant zrobiłam przyjemne zakupy u Pana Marka: 10 bodziszków himalajskich Plenum, 5 bodziszków Magnificum i świecznicę Brunette nad oczko :) Dziękuję wszystkim za bodziszkowe podpowiedzi!
Awatar użytkownika
BOGULENKA
500p
500p
Od: 23 lis 2012, o 13:28

Post »

Dobry wieczór Szanownej Gospodyni tego pięknego wątku. Jednym z moich noworocznych postanowień jest ujawnienie się, więc ujawniam się (to łatwiejsze niż zmusić się do rowerku lub bieżni :D ). Mam na imię Bogusia i namiętnie podczytuję ten i inne wątki (bodajże od 1,5 roku), w związku z czym chciałam się przywitać. I ewentualnie wprosić ... :D
Pozdrawiam i serdecznie zapraszam do siebie, Bogna
Żabia Łąka
x-ag-a
---

Post »

Bogusiu, serdecznie witam w Nowym Roku i zapraszam! Bardzo mi miło, że zaglądasz do mojego ogrodu... uprzedzam, że u mnie cały rok neurony ikrzą niemożliwie, co może być męczące, jak i wrodzona małomówność ;-)

Dzisiaj jeszcze sobie folguję, ale od jutra fabryczny szluzz od FO :roll:
Awatar użytkownika
BOGULENKA
500p
500p
Od: 23 lis 2012, o 13:28

Post »

I ja mam głowę pełną pomysłów pod wpływem FO, dzisiaj nawet godzinę spędziłam w ogrodzie obmyślając zmiany. Mam nadzieję, że z nadejściem wiosny część odpuszczę, bo pasowałoby pół ogrodu przemeblować. Tak czy siak jakieś przeróbki będą, choć i tak ograniczą się tylko do meblowania na rabatach, ponieważ te mam sztywno już wytyczone podkładami kolejowymi, a tych sama nie dam rady wykopać i wkopać w inne miejsce. Chociaż kto wie...
Pozdrawiam i serdecznie zapraszam do siebie, Bogna
Żabia Łąka
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55

Post »

Zdjęcia klopsa mnie niezdrowo zainteresowały :D Nigdy jeszcze nie fascynowało mnie mięso :shock: Pokazałaś wszystko tak, że natchnęłaś mnie wiarą w to, że możliwe jest wykonanie podobnego dania :D
Ze świecznicy będzie pani zadowolona :D
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”