Odmiana pomidora polecana do uprawy w tunelu lub szklarni
- kozula
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 sie 2008, o 20:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Duty u mnie rósł w tunelu , więc nie wiem jak z chorobami w gruncie . Jest to jednak odmiana typowo gruntowa , więc na pewno sobie poradzi jeśli nie będzie jakiegoś wyjątkowo mokrego roku . Jak na F1 ten pomidor nie jest drogi . Niektóre szklarniowe kosztują ok. złotówki szt. i to w dużych opakowaniach .
kozula
kozula
Pomidor Najwcześniejszy
Witam,
Czy ktoś z Koleżeństwa orientuje się kto jest hodowcą odmiany pomidora NAJWCZEŚNIEJSZY? Może jakiś link do stronki?
Będę wdzięczny za info. Pozdr!
Czy ktoś z Koleżeństwa orientuje się kto jest hodowcą odmiany pomidora NAJWCZEŚNIEJSZY? Może jakiś link do stronki?
Będę wdzięczny za info. Pozdr!
-
- 20p - Rozkręcam się...
- Od: 12 sty 2009, o 17:07
Dzisiaj kupiłam Baron F1 - 8,50, w takim małym sklepie ogrodniczym. Nigdzie nie widziałam tańszych nasion, nawet na allegro. Zaglądajcie też do małych sklepów, ja ten omijałam bo wydawało mi się, że taniej będzie w dużym albo w markecie, a tu taka niespodzianka. Na jednym opakowaniu to niewielka różnica, ale jak się kupuje dużo warzyw to widać różnicę.
Nie wiem czy bana nie dostane za ten link no ale pomagać sobie trzeba, nie. http://podszarotka.republika.pl/index1. ... midor.html
Odpowiedź znajdziesz pod drugą tabelką na stronce.
Odpowiedź znajdziesz pod drugą tabelką na stronce.
- Nalewka
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 paź 2006, o 12:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
A dlaczego boisz się bana? Regulamin jest chyba jasny, a jeśli nie, daj nam znać, co nie jest jasne, to poprawimy 

"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
Pomidor Baron F1
W tym roku zamierzam uprawiać pomidora baron F1- co sądzicie o nim ? Pozdrawiam