Ogród w lasku

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
konwalia12
1000p
1000p
Od: 24 lut 2012, o 19:59
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Ogród w lasku

Post »

Będę wiedzieć czym się zająć w weekend :uszy
No ale nauka do tego jeszcze dochodzi..... A mi się nic nie chce, ratunku!! ;:219
Ogród w lasku
Krótki filmik o moim ogrodzie
Jeśli umiecie patrzeć, zobaczycie, że cały świat jest ogrodem. Anusia
Awatar użytkownika
przemo1669
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 cze 2011, o 11:06
Kontakt:

Post »

Jutro półmetek, więc się natańczę Obrazek
Awatar użytkownika
konwalia12
1000p
1000p

Post »

O, no to życzę fantastycznej zabawy! ;:136
Na pewno będzie świenie (ale o tym ja się przekonam dopiero za rok).
Ogród w lasku
Awatar użytkownika
Rewi
1000p
1000p
Od: 17 lip 2012, o 11:50
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

Mam zadane z anglika 10 stron zadań w ćwiczeniach do zrobienia na dziś ale udało się na poniedziałek przełożyć brak jednego zadania to jedynka. U mnie w klasie z angola jest po 20-parę ocen :roll:
Zapraszam serdecznie służę pomocą, pozdrawiam Ewa! ;)
Pomysł na ogród-projekty do wykorzystania!,
Ogród rewii cz.III !
Awatar użytkownika
przemo1669
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 cze 2011, o 11:06
Kontakt:

Post »

Dzięki. Zabawa na pewno będzie super, wiem, bo dziś przez 4 godziny salę stroiłem z koleżankami z TEH(technikum ekonomiczno-hotelarskie)
Na pewno za rok będziesz się dobrze bawiła ;:108 i tak długo Ci pewnie zajmie wybieranie sukni wieczorowej ;:108
Awatar użytkownika
Lukrecja
1000p
1000p
Od: 31 maja 2009, o 07:38

Post »

Aniu, połowa forum nie słucha NAGLE cięższego brzmienia, każdy słucha tego, co mu pasuje i doskonale z nim rezonuje ;:172 albo w jakich dźwiękach się wychował. Ja dorastałam w czasach kiedy bardzo modny był taki duet Modern Talking. Na punkcie Thomasa Andersa (chyba) kobitki dostawały fioła. Czekałam na przystanku autobusowym pod pachą trzymając płytę winylową! The Doors, z Morrisonem na okładce, a panienki mnie zaczepiały, gdzie kupiłam płytkę M.T.! bo pomyliły wokalistów, o Doorsach nie słyszały... Moim zdaniem monumentalne utwory wszech czasów takie jak "Dziecko w czasie" Deep Purple i jeszcze kilka innych... Pink Floyd, Led Zeppelin itd. nie mają sobie równych i nikt już nic lepszego nie wymyśli. A wiesz, że Purple w 1969 zagrali koncert w Filharmonii z towarzyszącą orkiestrą symfoniczną, gościem honorowym była królowa angielska! To był show! Wiele lat później (chyba z 30) próbowała zrobić Metallica - piszę próbowała, bo partie muzyczne zamiast się elegancko przenikać, zagłuszały jedna drugą. Metallicę bardzo cenię i płytę Master of Puppets uważam za ich najlepszy trashowy wytwór! Dziś dla odmiany słucham Toma Waitsa - to ci dopiero Artysta! przez duże "A" http://www.youtube.com/watch?v=o72GDj7svq4 . Pozdrawiam :wit
Ps. a z zupełnie innego gat. wspomnianego przez Kolegę powyżej polecam fenomen muzyczny (odkryty przez Bono z U2, jak dotąd nie związany z żadną komercyjną wytwórnią - na własne życzenie) - notabene bardzo ciekawa historia tego młodego człowieka - Dub FX:
http://www.youtube.com/watch?v=UiInBOVHpO8
Awatar użytkownika
konwalia12
1000p
1000p

Post »

Ja się wychowałam na muzyce lokalnej, czyli naszej wiejskiej dobrej muzie. ;:172 Muszę przyznać, że nie jest ona zła, tylko że po pewnym czasie się nudzi. Za to jest pod nogę i na dorzynkach przy niczym innym nie da się "hulać" :D
Ale muzykę, którą teraz słucham musiałam już odnaleźć sama, za pomocą nikogo innego tylko kochanego Internetu ;:306
Jednak ta muzyka, której słucham daje mi dużo więcej niż popularna u nas lubiana czy techno lub .....uffff.... gangam style... W muzyce trzeba szukać piękna i mądrości i moim zdaniem to jest sens i przeznaczenie muzyki. Pociesza mnie wtedy to, że i muzyka i słowa są piękne, chyba że to klasyka. Klasyki też słucham, bo przecież są takiem momenty w życiu kiedy po prostu się nie da nie słuchać! Ale jednak mocniejsze brzmienia dają mi energię i tak jak pisałaś, bradzo dobre są do różnych prac. Uwielbiam na przykład pracować w ogrodzie i słuchać muzyki. Już sobie zaczęłam nawet nagrywać płyty, żeby mieć na wiosnę mój ulubiony repertuar.
W dodatku będę mieć teraz najlepsze urodziny pod słońcem- mój ulubiony zespół zagra w ten dziń w Krakowie koncert! :tan Obecność obowiązkowa!

http://www.youtube.com/watch?v=KnkKejof2jk
Ogród w lasku
Awatar użytkownika
Beatrice
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 maja 2009, o 21:34
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Anusia, trafiłam tutaj bo chciałam te gwiazdy spadające obejrzeć :) zrobiłaś fotki ?
a tak przy okazji muzyki ja słucham, bo jestem też częściowo zmuszona :) tego
http://www.youtube.com/results?search_q ... -mLudzuUUY
Awatar użytkownika
Lukrecja
1000p
1000p

Post »

Aniusiu, w ogrodzie to ja chcę słuchać odgłosów natury, w lasku mamy mnóstwo ptaszorów rozświergolonych. Uwielbiam muzykę, nie wyobrażam sobie życia bez niej, a jednak słuchanie muzyki na łonie natury uważam za... profanację natury. Oczywiście wielu się ze mną nie zgodzi. Każdy odczuwa nieco inaczej i w tym tkwi nasze piękno ;:196
Awatar użytkownika
konwalia12
1000p
1000p

Post »

Beatrice- o jakie gwiazdy chodzi? Czyżbym o czymś zapomniała, bo jakoś nie mogę skojarzyć o co chodzi :;230
W takim razie witaj w klubie! Ja słucham- z przymusu- codziennie podobnej muzyki. A za rapem niekoniecznie przepadam.

Lukrecja- masz świętą rację. Oczywiście, w ogrodzie trzeba odpocząć i posłuchać natury, a nie ciągle muzyki z radia lub własnych nawet ulubionych utworów. Bo przecież miom ulubionym utworem jest piosenka śpiewana przez wiosnę. ;:167
A muzyka, którą sobie nagrałam na płyty przyda się do cięższej i długiej roboty w ogrodzie. ;:333

Ale u nas zadymka! :cry:
Koniec z wiosennym prześwitem.
Ogród w lasku
Awatar użytkownika
Locutus
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 kwie 2010, o 16:48
Kontakt:

Post »

@ Konwalia ? Nie no, ja szaleństwa zacząłem... w czerwcu 2012 (bo w czerwcu zawsze ma miejsce posezonowa wyprzedaż u Thompsona i Morgana ? i wszystkie nasiona są za pół ceny)... Teraz to już raczej je dokańczam... Już naprawdę niewiele zostało mi do dokupienia... Głównie cebule do nasadzeń wiosennych i parę nasion, których nie udało się zdobyć wcześniej.

A asarina rzeczywiście jest kapryśna z kiełkowaniem... Za to potem nic się jej nie ima. Nawet mróz.

@ Lukrecja ? Widzę, że jest na tym forum braci lubiącej metal więcej niż tylko ja i Konwalia. Dobrze, dobrze, niezmiernie mnie to cieszy, jak na metala przystało. Sepultura była jednym z pierwszych metalowych zespołów, jakie w ogóle odkryłem, tak więc darzę ją szczególnym sentymentem... Nawiasem ? mam znajomego brazylijskiego zakonnika, który jest wielkim fanem tego zespołu, hihihi...

@ Rewi ? Rammstein jest bodaj jedynym niemieckim zespołem, którego regularnie słucham (no, jest jeszcze Kreator, ale ich słucham już mniej regularnie... no i oczywiście Helloween ? kolejna grupa, dzięki której moja miłość do metalu się rozwinęła ? ale obecnie moje gusta podryfowały w innym kierunku i power metal niespecjalnie mi podchodzi).... Nawiasem ? zastanawiam się, jak to jest, że niektóre kraje dosłownie zalewają świat wspaniałymi metalowymi zespołami (w tym takie małe jak pięciomilionowa Norwegia czy niespełna dziesięciomilionowa Szwecja), a u innych metalowych grup na wysokim poziomie niemalże nie ma (przykładowo osobiście nie znam ani jednego hiszpańskiego metalowego zespołu ? a Hiszpania to przecież czterdzieści siedem milionów ludzi)...

Pozdrawiam! ;:172
LOKI (wielbiciel cięższych klimatów ? głównie melodic black metal i melodic death metal, ale także thrash metal czy industrial metal)
Awatar użytkownika
Rewi
1000p
1000p
Kontakt:

Post »

Najlepszy kawałek "Du hast so gut" :lol:
Ogród rewii cz.III !
Awatar użytkownika
konwalia12
1000p
1000p

Post »

Trochę ciepłych letnich kolorków ;:167

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Ogród w lasku
Awatar użytkownika
Lukrecja
1000p
1000p

Post »

U mnie też pogoda do bani! Dzięki za fotki z lata, bo przynajmniej bardziej radośnie zacznę dzień! ;:3
Loki Rammstein to chyba jedyna grupa niemiecka, śpiewająca w rodzimym języku, której da się słuchać. W końcu Halloween śpiewa po angielsku, Kreator też. W wydaniu R. w końcu mogę słuchać niemieckich piosenek! A z Sepulturą to jest tak, że mając do wyboru bilet na koncert czy kupno chabazi - kupiłam chabazie, a Sepy słucham z CD special edition! :;230 :;230 :;230
Awatar użytkownika
Rewi
1000p
1000p
Kontakt:

Post »

Świetne zdjęcia ;:333 Jaki masz sprzęt? :wink:
Ogród rewii cz.III !
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”