Naprawiłam klawiaturę i teraz mogę napisać, że masz pięknie. U mnie mieczyki nie wylazły, a te co są - mizerne! Róże niektóre mają przerwę, pościnałam, ale i tak jest jeszcze kolorowo. Trzymaj się
Tosiu trzymam się a jak przecież syn się żeni w sobotę ma wesele
takie to u mnie różne zawirowania.Akurat teraz M się rozchorował
ale na szczęście czuje się coraz lepiej i nie będzie tak żle bo byłoby
przykro na weselu jak ojciec chory
Basiu prawda ja też nie mogę sobie często poradzić z nazwami.
Już przesadziłam w odpowiednie miejsce zobaczę co z tego będzie
ale cieszę się z tej roślinki
Stasiu twoje mieczyki są piękne ja kupiłem na targach Kieleckich cebulkę mieczyka, którego nie trzeba wykopywać na zimę
zobaczymy co z tego wyjdzie ale na pierwszy rok i tak chyba wykopie
Stasiu roślinki odżyły .jest ich coraz więcej i są coraz większe.Kolorki bajeczne!
Baw sie na weselu syna , bo to piękna chwila.Mnie czeka taka przyjemność we wrześniu.A już sie denerwuję
Stasiu gorący czas dla Ciebie Wiem bo przeżywałam to trzy razy ,ale baw się żebyś pamiętała na całe życie A na drugi dzień będzie będziesz śpiewała "ech mała nie szalej bo nie masz 40 lat"
No to gratulacje Stasiu .Jakoś ostatnio mnie leń bierze a koperty juz tydzień leżą zaadresowane a cebulki w altance . Czy dołożyć Ci dzieciuszki takiej lelujki .W poniedziałek na pewno wyślę Ci te obiecane dawno temu cebulki Ipheiona mogę Ci też dołożyć dzieci żółtej pieguski Citronelli jak chcesz .Teraz baw się dobrze .Masz pęknie kolorowo i te kwitnące mieczyki .U mnie z nimi słabo i chyba z nich zrezygnuję
Stasiu witaj.To Ty dzisiaj całą w skowronkach .Nie namierzałam bo już Stasi 109 życzyłam szybkiego powrotu do zdrowia z powodu wesela .
W grodzie jak zawsze pięknie i kolorowo .
doniczkowe , prace mojej córki ZAPRASZAM.
Przepraszam za błędy w tekstach .Winą jest sprzęt z którego korzystam .
Witam kochani bardzo długo mnie nie było ale tak to już jest nawał różnych obowiązków
myślę że mi wybaczycie,również to że wszystkim podziękuję bardzo serdecznie razem
za miłe życzenia dla młodej pary również w ich imieniu
Młodzi już wyjechali do Norwegii i tyle ich widziałam