Pasja - cz. 2
Re: Pasja - cz. 2
A możesz dać pełne zdjecie tamaryszka? To moja nowa miłość.
Pieknie u Ciebie jak zawsze.
Pieknie u Ciebie jak zawsze.
- Jule
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Cacanie wyglada a jeszcze zrobilas ta rabate tak, ze wyglada jakby od poczatku taka byla.
Czytalam ze masz miejsce po irdze i drzewka szukasz
Ja Agapa wywale po tym sezonie jak nie zakwitnie, teraz ma jeszcze szanse ale to juz ostatna. Ale moj ruszyl troche i znowu stanal i stoi ... przesadze go chyba do gruntu i zobacze co bedzie sie dzialo.
Czytalam ze masz miejsce po irdze i drzewka szukasz

Ja Agapa wywale po tym sezonie jak nie zakwitnie, teraz ma jeszcze szanse ale to juz ostatna. Ale moj ruszyl troche i znowu stanal i stoi ... przesadze go chyba do gruntu i zobacze co bedzie sie dzialo.
- Sure
- Od: 5 lip 2010, o 21:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
No, zdjęcia bardzo fajne, nie wiem, dlaczego się m. nie zachwyca!
Ale jeśli to ten aparat, to jeszcze ważne, jaki obiektyw, ciekawa jestem?

Ale jeśli to ten aparat, to jeszcze ważne, jaki obiektyw, ciekawa jestem?
pozdrawiam, Agata
ogród Agaty - cz.4
ogród Agaty - cz.4
-
- Od: 2 cze 2010, o 11:02
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kasiu "to to" to kwiat męski sosny ?
Najlepiej jest uszczykiwać paluszkami zielone czubki. Ile ? Różnie piszą 1/2, 1/3...ja po prostu chwytam taki czubek dwoma palcami i łamię.
Dzięki temu zabiegowi moje krzewy są gęste, zwarte i przede wszystkim nie dorosły jeszcze do linii wysokiego napięcia
Chyba będę musiała zmienić aparat fotograficzny, bo robicie takie zdjęcia, że dech zapiera
...a może to zasługa tulipanów

Najlepiej jest uszczykiwać paluszkami zielone czubki. Ile ? Różnie piszą 1/2, 1/3...ja po prostu chwytam taki czubek dwoma palcami i łamię.
Dzięki temu zabiegowi moje krzewy są gęste, zwarte i przede wszystkim nie dorosły jeszcze do linii wysokiego napięcia

Chyba będę musiała zmienić aparat fotograficzny, bo robicie takie zdjęcia, że dech zapiera

...a może to zasługa tulipanów

- magenta
- Od: 31 mar 2010, o 19:18
- Kontakt:
Hej Debra Dziękuję
Zdjęcie tamaryszka dam oczywiście ale jutro w wolnej chwili, bo muszę zrobić. Miałam trzy krzewy, jeden padł w zeszłym roku i całkiem został ścięty ale puszcza nowe przyrosty więc nie wykopuję. I w tym roku niestety jedna dość duża gałąź była do wycięcia.
Delikatne to ustrojstwo.
Julka ano szukam drzewka po irdze... Zdjęcie całej rabatki jeszcze przed przystrzyżeniem bukszpanu, jutro może zrobię przystrzyżonego
dosadziłam jeszcze białe kępki piaskowca górskiego, bardzo ładne kwiatuszki. Czekam na szałwię omszoną, bo też tam wyląduje.
Agato to obiektyw to 24-70mm, zawzięłam się żeby sobie przyswoić poznanie aparatu, ale muszę z nim jak z jajkiem , bo to aparat M
Iwonko dzięki, tak to kosówki chciałabym je niższe zostawić, a one wystrzeliły do góry za bardzo. Jutro tak zrobię, uszczknę
U mnie to z pewnością zasługa tulipanów, bo rękę mam strasznie niepewną i dużo zachodu z tymi wszystkimi przysłonami itp itd
Po pstrykaniu trzęsą mi się ręce
No to na dobranoc

Delikatne to ustrojstwo.
Julka ano szukam drzewka po irdze... Zdjęcie całej rabatki jeszcze przed przystrzyżeniem bukszpanu, jutro może zrobię przystrzyżonego

Agato to obiektyw to 24-70mm, zawzięłam się żeby sobie przyswoić poznanie aparatu, ale muszę z nim jak z jajkiem , bo to aparat M

Iwonko dzięki, tak to kosówki chciałabym je niższe zostawić, a one wystrzeliły do góry za bardzo. Jutro tak zrobię, uszczknę

U mnie to z pewnością zasługa tulipanów, bo rękę mam strasznie niepewną i dużo zachodu z tymi wszystkimi przysłonami itp itd

No to na dobranoc

- Jule
Ja moim Mugo-som obcinam przyrosty o polowe. U mnie nie musza byc duze a wrecz przeciwnie
Z tym drzewem, to zdalo by sie foto miejsca ale takie troche ogolniejsze, zeby zobaczyc co tam mozna wcisnac tz jaka forme, jakie duze, jaki kolor.

Z tym drzewem, to zdalo by sie foto miejsca ale takie troche ogolniejsze, zeby zobaczyc co tam mozna wcisnac tz jaka forme, jakie duze, jaki kolor.
- magenta
- Kontakt:
Dobra to jutro polecę zrobić. Co prawda tydzień mam zawalony, ale może uda mi się na FO pobuszować w celu inspiracji. Julka w jakiej ty okolicy dokładnie mieszkasz?
- Jule
Spoko, wstaw foto, to cos pomyslimy a Ty jak bedziesz miala czas, to poczytasz i podobierasz co tam Ci bedzie pasic.
Legnica
Legnica
- magenta
- Kontakt:
Legnica powiadasz
Jadę w tamte strony w środę, a w czwartek mam nawet wolne popołudnie
Może
?

- Jule
O jeny, to super bylo by
A gdzie dokladnie bedziesz? Napisz mi wszystko na pm-a, to sie spikniemy i to koniecznie 

- Ignis05
- Od: 16 gru 2009, o 14:08
Kasiu,
woda z pewnością pomoże magnolii. Może też przyda się jej trochę zakwasić ziemię.
Moja biała powoli rozwija listki. Profilaktycznie przy okazji oprysku róż też ją prysnęłam. Tak na wszelki wypadek.

Moja biała powoli rozwija listki. Profilaktycznie przy okazji oprysku róż też ją prysnęłam. Tak na wszelki wypadek.

- edi13
- 1000p
- Od: 14 maja 2007, o 13:21
Kasiu a tam nie umiesz robić zdjeć ci faceci
ja Ci do pięt nie dorastam
Cudowne zdjęcie dekoracji w koszyczku

Cudowne zdjęcie dekoracji w koszyczku

- robaczek_Poznan
- Od: 30 sty 2012, o 23:42
Kasia, piękne fotki
a i obiekty bardzo fotogeniczne
urocze kompozycje - te chabry z drobnymi kwiatami w koszu wiklinowym - bajka
Koło tarasu widać modrzewia pendulę? Kurczak, chyba to zaraźliwe....
a tez chcę! I klonik palmowy masz piękny... 

Koło tarasu widać modrzewia pendulę? Kurczak, chyba to zaraźliwe....

- agatka123
- Od: 23 sty 2011, o 21:12
Kasieńko wszystko pięknie skomponowane , zdrowe i kwitnące . Po prostu bajka