Ogródek An-ki

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Ogródek An-ki

Post »

U mnie padały takie śnieżne kulki. Nawet zastanawiałam się, co robił mój brat, że tak zaśmiecił styropianem całą miejscowość :;230 Ostatnio ciął styropian do ocieplenia uli-stąd moje skojarzenie. Aspirin kupiłam jesienią i już się cieszę :D
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Aspirinka jest bardzo wdzeczna rozyczka ;:108 Nie mam jeszcze, bo zamiast 2 Aspirin mam 2 Pastelle ale na nia tez przyjdzie czas.
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02

Post »

A u mnie w nocy była burza.
Grzmiało i hulało aż wyjrzałam za okno a tam śnieg i biało.
No a teraz na zmianę i temperatura idzie w dół.
A więc chyba jednak coś z tej zimy będzie.
Nie mam Aspirinki, ale ładna.
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39

Post »

U nas wieje a po południu grzmiało wiec temp. sie obniża . Masz rację Grazynko ,ze jednak bedzie zima . Aspirynka w kolorze moje Kristalperle . Taka porcelanowa panienka
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
Elizabetka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 4 lip 2006, o 20:04
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Aniu Artemis ma podobne w wielkości kwiaty co Mariatheresia.....i grzeszą ślicznością. ;:138
A czy masz może Swany?...zastanawiam się nad nią.
Awatar użytkownika
majka411
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sie 2009, o 18:55

Post »

:wit
Aspirynka, ładna różyczka. Ja chyba nie trafiłam na dobrą sadzonkę. Nie dość, że mi ledwo, to rosło, to jeszcze była chora na czarne plamki. Dałam jej szansę, została przesadzona na bardziej słoneczne stanowisko. Ma cały sezon na wykazanie się.
;:108
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02

Post »

Aneczko a co powiesz na taka różyczkę - http://www.rosenshop-heidrich.eu/images ... eising.JPG
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
Tosia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2010, o 16:48

Post »

:wit Ale śliczna!!!! Niech ją tylko Anusia zobaczy!!!
Co zasiejesz, to zbierzesz
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
Awatar użytkownika
jarko
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 cze 2010, o 17:26

Post »

Aniu. Zerknij Pw
Awatar użytkownika
eukomis
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2008, o 17:31

Post »

witaj Anno ale piękna różyczka taki delikatny róż, pięknie uchwyciłaś krople rosy na niej.
pozdrawiam Halina

*spis wątków
Awatar użytkownika
lemka77
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 cze 2009, o 14:52

Post »

To już kolejna Twoja fotka, którą można oglądać i oglądać. Piękna Aspiryna - jeszcze jej nie mam. ALe na pewno się o nią postaram :D
Pozdrawiam Ida
x-S-l
---
Od: 2 sie 2011, o 15:43

Post »

Aspirynka.....hehe różyczka cuuudna ;:196
idealna jako lekarstwo bo ja od ponad tygodnia walczę z kaszlem........już 2 razy prawie się przez niego udusiłam.........mama mnie ratowała :roll: nie dość, że mnie wszystkie mieśnie bolą to jeszcze teraz plecy przez oklepywanie.......ale dzięki temu lepiej mi się oddycha i nie kaszlę ;:224
ale co mi tam.......różyczka humorek poprawiła - taaaka ślicznotka ;:138 ;:138
Awatar użytkownika
an-ka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sty 2009, o 21:10

Post »

Witam wszystkich serdecznie.Mamy piękną zimę,puchu na jakieś 35 cm a temperaturka w sam raz aby szybko nie stopniał.

Martra haha-rzeczywiścia aspirina dobra na wszystko i na poprawę samopoczucia i na doznania estetyczne.
Dobrze,że mama Cię oklepuje bo to przyspieszy powrót do zdrowia czego serdecznie Ci życzę.

Lemko
dziękuję-tak czasami mi się uda :lol: Aspirin uwielbiam i warto ją posiadać.

Eukomis-Halinko
no wreszcie zajrzałaś do mnie.U Ciebie też pewnie w ogródku bielutko.Może roślinki trochę odpoczną.

Jarko ;:180

Kogro jest śliczna,brzydkich róż nie ma-tylko my lubimy jakieś odmiany więcej inne mniej.Na początku mojej przygody różanej zachwycały mnie te malownicze,dwu barwne a teraz moje oko zwraca się do pólpelnych,delikatnych w kolorze ,chociaż nie stronię całkowicie
od tych z mocnym akcentem .Ta jest malownicza i ogród na pewno zyskuje na różnych kolorystycznych zestawieniach.

Tosiu

ale tylko już mogę oglądać bo o zakupach już trzeba po woli zapominać.

-- 16 01 12 10:55:14 --
Elizabetka pisze:Aniu Artemis ma podobne w wielkości kwiaty co Mariatheresia.....i grzeszą ślicznością. ;:138

Elu niestety Swany nie posiadam.Wszystkiego nie mogę mieć a szkoda :D Artemis ,jak dla mnie, ma piękne kwiaty-7cm to nie tak mało no i dużo na kiści.Marii Theresy jeszcze nie mam.

Ewo mam nadzieję,że masz ładne sadzonki Aspirin bo te liche(też takie mam) niestety ledwo zipią i różanie pokazuje swojej urody.Trzymam więc kciuki abyś właśnie taką dobrą miala i cieszyla się jej kwitnieniem.

Julcia jak bym miała wybierać pomiędzy Aspirin a Pastellą to miałabym trudny orzech do zgryzienia.Ja dopiero w listopadzie wzbogacilam się o 2 szt Pastelli i też czekam niecierpliwie na efekty w jej rozwoju.

Maju jestem ciekawa czy róża w nowym miejscu będzie się dobrze spisywać.Zobaczymy.Ja też jestem ciekawa czy te 2 sadzonki wystartują wreszcie czy też z nich nic nie będzie.Dobrze,że starsza ma się dobrze i ladnie kwitnie.

-- 16 01 12 11:07:56 --

Trzy kolory Fischerman,sa

-- 16 01 12 11:09:13 --
an-ka pisze:Witam wszystkich serdecznie.Mamy piękną zimę,puchu na jakieś 35 cm a temperaturka w sam raz aby szybko nie stopniał.

Martra haha-rzeczywiścia aspirina dobra na wszystko i na poprawę samopoczucia i na doznania estetyczne.
Dobrze,że mama Cię oklepuje bo to przyspieszy powrót do zdrowia czego serdecznie Ci życzę.

Lemko
dziękuję-tak czasami mi się uda :lol: Aspirin uwielbiam i warto ją posiadać.

Eukomis-Halinko
no wreszcie zajrzałaś do mnie.U Ciebie też pewnie w ogródku bielutko.Może roślinki trochę odpoczną.

Jarko ;:180

Kogro jest śliczna,brzydkich róż nie ma-tylko my lubimy jakieś odmiany więcej inne mniej.Na początku mojej przygody różanej zachwycały mnie te malownicze,dwu barwne a teraz moje oko zwraca się do pólpelnych,delikatnych w kolorze ,chociaż nie stronię całkowicie
od tych z mocnym akcentem .Ta jest malownicza i ogród na pewno zyskuje na różnych kolorystycznych zestawieniach.

Tosiu

ale tylko już mogę oglądać bo o zakupach już trzeba po woli zapominać.

-- 16 01 12 10:55:14 --
Elizabetka pisze:Aniu Artemis ma podobne w wielkości kwiaty co Mariatheresia.....i grzeszą ślicznością. ;:138

Elu niestety Swany nie posiadam.Wszystkiego nie mogę mieć a szkoda :D Artemis ,jak dla mnie, ma piękne kwiaty-7cm to nie tak mało no i dużo na kiści.Marii Theresy jeszcze nie mam.

Ewo mam nadzieję,że masz ładne sadzonki Aspirin bo te liche(też takie mam) niestety ledwo zipią i różanie pokazuje swojej urody.Trzymam więc kciuki abyś właśnie taką dobrą miala i cieszyla się jej kwitnieniem.

Julcia jak bym miała wybierać pomiędzy Aspirin a Pastellą to miałabym trudny orzech do zgryzienia.Ja dopiero w listopadzie wzbogacilam się o 2 szt Pastelli i też czekam niecierpliwie na efekty w jej rozwoju.

Maju jestem ciekawa czy róża w nowym miejscu będzie się dobrze spisywać.Zobaczymy.Ja też jestem ciekawa czy te 2 sadzonki wystartują wreszcie czy też z nich nic nie będzie.Dobrze,że starsza ma się dobrze i ladnie kwitnie.

-- 16 01 12 11:07:56 --

Trzy kolory Fischerman,sa
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
rico62
500p
500p
Od: 19 lip 2010, o 20:45
Kontakt:

Post »

Piekne Róże!!
Jak byłem mały :D to chodziłem do WPKIW w Chorzowie tam było Rosarium!! a jakie róże!! teraz wszystko tam zaniedbane :(
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53

Post »

Mnie znowu Aspirin pasowala do donicy, Pastelli nie bralam wcale po uwage - no ale wyszlo jak wyszlo ale ze zle nie wyszlo, to spoko. Gorzej bylo by gdyby jakies Candlelight albo Piano z tego wyszlo :wink:
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”