Jak to możliwe??!!BRZOSKWINKA pisze:To i tak niezła jesteś, przynajmniej gatunku się trzymasz. Ja miałam pudełeczko z napisem szczypiorek, a mi tu wczoraj dwa pomidory wyskoczyły
Jak to możliwe??!!BRZOSKWINKA pisze:To i tak niezła jesteś, przynajmniej gatunku się trzymasz. Ja miałam pudełeczko z napisem szczypiorek, a mi tu wczoraj dwa pomidory wyskoczyły
Kochana, a mi z tej całej fury DWIE kiełki puściły! Przyczyniam się do uratowania gatunku!NITKA pisze: Asia, ja już z Zorzy zrezygnowałam, nic nie puściła i zaczęła gnić..
I coś mi się tak wydaje, że to właśnie te nasionka kiełki puściły.BRZOSKWINKA pisze:
ps. chyba, że przez przypadek były domieszane inne nasionkaale jestem dobrej myśli
Należy zrobić rozsadę,jak pomidorów. Do gruntu po połowie maja i to wszystko.Krzaczor rośnie duży,aśka2006 pisze:Uprawiałyście Turkish Orange i Red China? Szukam i nie mogę znaleźć informacji o nich.
Wyciąg jedna roślinę delikatnie z doniczki, korzenie otrząśnij z ziemi, połóż roślinkę na kartce białego papieru i dokładnie obejrzyj czy nie ma na łodydze jakichś przewężeń, plam i czy korzonki nie są zgniłe.Krystyna551 pisze:trzy siewki już prawie nie do uratowania. Przylistki usychają. Nie wiem co to jestA listki własciwe jeszcze się nie pokazały.