FILIGRANOWA - Rzeczywiście,to anturium ma inny kolor kwiatów od powszechnie spotykanych.Ja też go bardzo lubię
STOKROTKANIA - Dziękuję,że poświęciłaś czas na obejrzenie moich kwiatuchów.Serdecznie dziękuję w ich imieniu
KRYSIU - Może utnij czubek z tej medinilli i ukorzeń.Hoja thomsonii jest śliczna,ma cudne białe kwiatuszki.Na razie podziwiam tylko w necie ,może kiedyś doczekam się swoich
ELU - Jeśli już zdobędziesz anturium , to i miejsce się na pewno znajdzie.
JUSTYNKO - Dziękuję,że wpadłaś i dziękuję w imieniu anturium za miłe słówko .Fajnie,że też masz h.thomsonii.Czy Twoja już kwitła?
LIDZIU - Jesteś kochana niezawodna
NYSKADU - Witam i dziękuję bardzo
AGNIESZKO - Dziękuję i Tobie

,że wpadłaś z wizytą i miłym słowem.A hojka na razie mała,ale już ją bardzo lubię
ANIU - Witaj kochana.Fajnie ,że zaglądnęłaś.Ja również trzymam kciuki za Twoją hojkę.Niech zdrowo i szybciutko rośnie
ARLETKO - Cieszę się bardzo,że i Ty znalazłaś dla mnie czas,a właściwie dla moich roślinek

Dziękuję za miłe słówka.Co do listków thomsonii,to z takimi do mnie trafiła.Widocznie stała w zacienionym miejscu.Zobaczymy,jak będzie się u mnie sprawowała.
Tricolorki od Ciebie posadzone są razem i pięknie się prezentują
TERENIU - witam Cię serdecznie kochana,jak zawsze miło Cię gościć.
AGUS - Witaj kochana,cieszę się,że jesteś.Tak,to anturium od zawsze ma taki kolor kwiatów.Mam je już około 10 lat.
Kochane wszystkim Wam bardzo,bardzo serdecznie dziękuję za odwiedziny i wszystkie miłe słowa. Pozdrawiam serdecznie