Takhisis pisze:Skrętniki to ewidentnie Twoja miłość

Póki co mam jednego, ale widząc jak pięknie prezentują się po 2 w doniczce, chyba dokupię drugiego.. żeby nie był samotny

Naprawdę wygląda to rewelacyjnie
O tak ,tak ... masz TYLKO jednego??? zdecydowanie za mało...
Moje nie rosną "po 2 w doniczce" ,każdy ma swoją doniczkę , po prostu jest ich tak dużo ,że stoją bardzo blisko siebie i tworzą naturalne duety.
Wiktoria_W pisze:Śliczności

! Szczególnie wpadł mi w oko Nerys, ale mam takie małe pytanie: czy to jest kwestia odległości od Dinasa, czy on ma dużo drobniejsze kwiaty?
To kwestia odległości raczej , z dziwnej perspektywy zrobiłam tamto zdjęcie -kwiaty Dinasa i Nerysa są podobnej wielkości,specjalnie dla Ciebie zrobiłam nową fotkę.
ANETA pisze:No popatrz , ale Ci niespodziankę zdobił ten mój DawidT

A jak pozostałe wszystkie się przyjęły? , bo u mnie tak

wszystkie od ciebie puściły korzonki

Ja ukorzeniam w wodzie bo w ziemi mi nie wychodzi , nie umiem wyczuć podlewania i zawsze coś tam mi zgniło .
Aneto wszystkie listki do ciebie się przyjęły

stoją na sztorc
Najpierw były w wodzie,ale właśnie Dawid T i Justa trochę przywiędły w szklance dlatego wsadziłam je do ziemi i nakryłam drugim pojemnikiem i chyba z tej większej wilgotności wyrósł pęd a nie listki!
Dawid T jest piękny ,ma ogromne kwiaty .
Niunia1981 pisze:CUDA

Szczena mi opadła na klawiaturę! Cuda! A postanowiłam że trzy skrętniczki mi wystarczą ale chyba nie dotrzymam słowa

Ja bym nie potrafiła poprzestać na 3 ...mam około 60 odmian i wciąż mi mało ...
Dagna pisze:cudowne te Twoje skrętniki

, ja choć nie mam ani jednego to ostatnio zauważyłam, że zaczynam coraz częściej przeglądać Wasze wątki z ich zdjęciami

ajajaj... to chyba będzie jakieś choróbsko

ale to bardzo miłe choróbsko jest ...zarażaj się ,będzie nas więcej!
fiskomp pisze:No proszę nie jestem nauczycielką w wyrywam do odpowiedzi.... Renia nie gniewaj się ... fajnie było pooglądać Twoje duety naprawdę super wyszły wszystkie... a co do FO to ja też jestem uzalezniona.... codziennie je odwiedzam, nie jesteś sama.

Ala ja się nie gniewam

dobrze wiedzieć ,że nie jestem w tym sama!
mniodkowa pisze:A Ty
Renatko nawet nie myśl, że nas nudzisz skrętnikami

ja uwielbiam takie maltretowanie
Super

zaraz będzie następna porcja zdjęć.