Arletko witaj
Wiosna to piękna pora roku. Codziennie nas zaskakuje nowym kwieciem tylko, że ja swoje mogę oglądać przeważnie dwa razy w tygodniu
Zazdroszczę wszystkim ( pozytywnie) , którzy ogród mają kolo domku i wtedy codziennie mogą się nim delektować
piękny irysek ,takiego jeszcze nie mam a moja przylaszczka trochę mniejsza też mam z tamtego roku ,
cebulice i puszkinie tez zaczynają kwitnąc .. pięknieją nasze ogrody ..
Śliczne i delikatne te maleństwo , pełny uroku jest!
U mnie od wczoraj pogoda pod psem , popaduje , i zimno zrobiło się , na dodatek hula wiatr , nie jest zbyt przyjemnie !
No ale co tam , wiosna , to wiosna , więc choć zmarznięty nos i mokra głowa , i tak cieszy mnie!
Halinuś u mnie to nic z kwitnieniem kwiatuszków u Ciebie i Dorotki
U Was jest cieplej i dużo więcej kwitnie niż u mnie. Ale pooglądam najpierw w Waszych ogrodach,
a później u siebie w realu . Chociaż nie wszystkie , bo przecież takich samych nie mamy
Janeczko zgadzam się z Tobą nasze ogrody z dnia na dzień coraz ładniejsze
Dorotko u nas wczoraj była śliczna pogoda , dzisiaj jest pochmurno . Ale z dnia na dzień coraz przyjemniej i kolorowo się robi.
Ja na swoją działeczkę dopiero pojadę na przyszły tydzień, bo w ten weekend jadę do Jastarni
działka to super sprawa ale ogródek koło domu to jest coś czego zazdroszczę, widzę śliczne przylaszczki u mnie była jedna i rannik chyba sobie poszli a moje łapki jak znam życie im pomogły zawsze zapomnę o znacznikach moja mama to zaznaczała zwykłym kijkiem i wiedziała co ma a ja tu "znacznik" jeszcze z napisem, oj.....zrobiłam sie postępowa :P
Żałuję, ze nie przykryłam ciemierników chorują, ale widzę odbiją, masz racje dziewczyny maja już nawet lato w ogródkach ale u nas to jeszcze nieśmiała wiosna, ale zawsze coś
Piękne przylaszczki! Takich jeszcze nie ma u syna w ogrodzie. Ta wiosna niejednakowo odwiedza basze ogrody. Za to u mnie na balkonie juz tulipanki kwitną.
Bożenko śliczna przylaszczka, ja miałam jedną i już byłam pewna, że zginęła...ale ona zrobiła mi niespodziankę i pokazała sie i zakwitła A mój ogródek wzbogacił się o kolejnych 10 krzaczków trafiłam jak pani na rynku wysprzedawała ze swojego ogródka i musiałam skorzystać z okazji
Po zimie wiele roślin wyglądało na padnięte, ale ociepliło się i wychodzą z ziemi. Ja spisywałam na straty liliowce, prymulki, miodunki, niepotrzebnie się martwiłam. U Ciebie też wszystko kwitnie jak powinno.