Esteci i łakomczuchy.

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
mamba9991
1000p
1000p
Od: 13 paź 2008, o 19:00
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Esteci i łakomczuchy.

Post »

Hej ankha, no właśnie, skoro nie mam tarasu, który by (jak w domo gadają) "płynnie przechodził w ogród" , to trzeba sobie radzić. Szkoda, że moją sąsiadką nie jesteś, bo bym Cię do obklejania skrzynki zagoniła (zegar pamiętam). Przenieść trochę ogrodu do domu, nie? Bo u mnie z tym "przechodzeniem" ciężko by było, 7 kilometrów by taras musiał mieć :D :D :D
A w ogóle to od przyszłego sezonu zakładam zielnik, zamówiłam już papier czerpany i ozdobny dziurkacz :wink:
Nigdy nie można powiedzieć o ogrodzie - uff, gotowe. I to mnie właśnie zachwyca!!!!!!!!!!
Esteci i łakomczuchy
Esteci i łakomczuchy cz.2- aktualna
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Trochę dziwna ta pani. Wstydzi się czegoś takiego?
Ogladasz Domo?
Bardzo je lubię
mamba9991
1000p
1000p

Post »

Oglądam, oglądam, no i kuchniatv oczywiście też, trochę się dziwnie czułam z tym oglądaniem, ale wystarczyło sobie szczerze powiedzieć: dom i ogród są dla mnie najważniejsze i już żadnych kompleksów z powodu oglądania nie mam.
Nigdy nie można powiedzieć o ogrodzie - uff, gotowe. I to mnie właśnie zachwyca!!!!!!!!!!
Esteci i łakomczuchy
Awatar użytkownika
Beatrice
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 maja 2009, o 21:34
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Ja też oglądam i Domo i Kuchnię,:) w kuchni bywają fajne tematy ogrodowo-roślinne
Siberia
---
Od: 5 lut 2010, o 10:01

Post »

pokaż choć rąbek tajemnicy, wszyscy się tu wyspowiadali ze swoich błędów, tandetnych nasadzeń, marzeń o sadzonkach, a Ty nawet chwasta nie pokazałaś :!: :!: :!:
Ale pani jest zapóźniona, ja od północy mam swój wątek :;230

Bilans zysków i strat rewelka :;230
Opowieść o zamykaniu szuflady też odlotowa (mam to samo) :-) Te wpisy z forum to Ty sobie skopiuj i wydaj w postaci książki :;230
mamba9991
1000p
1000p

Post »

Siberia - byłaby to bardzo cieńka książeczka, coś jak poradnik "jak przeżyć bez silnych łokci i bejsbola w tych czasach". Nie piszę długo bo było takie coś: mieszkamy w centrum, wokół jest pełno klubów i dyskotek i obudziliśmy się w kłębach dymu. Dzieci dla zabawy podpaliły nam wycieraczkę i zajęły się drzwi. No comments.
Twój sielski ogród jest przepiękny, ale czy warto mieć w ogóle ogrody??????????? Miały po 11 lat.
Esteci i łakomczuchy
mamba9991
1000p
1000p

Post »

Ale byłam w nocy zła, no to tak napisałam, ale oczywiście wcale tak nie myślę, ogrody warto zakładać i to jak najwięcej i w ogóle jak coś złego się dzieje, to są rośliny, ich świat, już się ogarnęłam po tej dziwnej przygodzie i śmiało ruszam na podbój zielonego imperium.
Esteci i łakomczuchy
Siberia
---

Post »

A weź i wyedytuj :-)
mamba9991
1000p
1000p

Post »

Niee, bo jeszcze ktoś przeczyta i będzie taka ciapa jak ja, czytelniczka Ani z Zielonego Wzgórza, bez kontaktów i "biznesów", nie, lepiej nie :) Ale fakt, że pisać lubię i często tu na forum mam moralniaka, że przemycam informacje osobiste, zamiast fachowych ogrodniczych porad. A tu jest grudnik, pierwszy raz w życiu mi przeżył od zeszłych świąt, wiecie, babki, mi z tym Konradem kwiaty szaleją, dobry to znak? Pyta Was 37 letnia singielka, więc proszę się poważnie do sprawy odnieść :wink: :wink: :wink: Obrazek

Ma na listkach oparzenia, bo latem stał w za gorącym miejscu, biedny grudniczek, ale pąki duże, nie?
Esteci i łakomczuchy
Siberia
---

Post »

Taaa... ja się nie wypowiadam, bo ja się nie znam ;-) Albo właśnie powiem ;-) Jak Wam w kwiatach wychodzi, to już lepiej być nie może :;230
Awatar użytkownika
mieciak49
1000p
1000p
Od: 13 paź 2010, o 18:01

Post »

Piękny grudniczek,jak zakwitnie będzie jeszcze piękniejszy
Awatar użytkownika
Beatrice
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

No nie mów, że też czytasz " Anię"... ja właśnie po raz,.... chyba 30 ? skończyłam czytać całą serię.
Wracając do kwiatów, mój sąsiad zza ściany i miedzy :;230 zawsze mówi, "jak kwiaty w domu umierają to i miłość w domu umiera" :) i jeszcze "dom bez kwiatów, to dom w którym brak miłości".

zadowolona ?! :) :)
Siberia
---

Post »

Ja też jestem fanką Ani :-) A od jakiegoś czasu też "Jeżycjady" M. Musierowicz :-) Dobrze mi robi na charakter. No i ogólnie za dużo czytam, szczególnie forum :;230
Idę na Twoje użytki pooglądać letnie kwiaty ;:65
Awatar użytkownika
Beatrice
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Siberio a Musierowicz " Małomówny i rodzina " bajka >>>>>>)
Awatar użytkownika
mirdem
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 sty 2010, o 11:55
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

A w zapowiedziach wydawniczych McDusia niby 30.11. 2010 nie moge się doczekać ;:65 ;:65 ;:65 też jestem fanką tak samo jaki Ani - obie serie w całości posiadam - zaczytane do rozpadu ( dosłownie :;230 :;230 :;230 )
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”