Moniu sobota była piękna za to niedziela okropna tak strasznie lało że na zdjęciach widać wyraźnie padający deszcz.
Taro wpadaj kiedy tylko chcesz postaram się wstawić zdjęcia moich Rh i azali ale nie wiem czy znajdę bo w tym roku nie zdążyłam wszystkim zrobić zdjęć bo jak rozwinęły kwiaty zaraz deszcz ich zbił i było po nich.Moje grzybki wyglądają jak prawdziwe ale są ze styropianu.Jeśli chodzi o pogodę to ja mam wątpliwości czy tej wiosny będzie jeszcze ładnie, co do lata to zobaczymy.
Wiesiu włożyłam moją Calocasie do donicy zobaczymy co z niej urośnie i jakie duże będą jej liście.
Olu jak już syn wybuduje to na pewno kilka się znajdzie w ogrodzie.Mam jednak nadzieję że jeszcze w tym sezonie się zobaczymy.
evlukmyślę ze wszyscy mamy jakieś straty przez te deszcze, trudno wszystko wymieniać.Na zdjęciach jest ładna wiosna bo były robione w wybrane dni gdy jeszcze deszcz nie zdążył zniszczyć kwiatów.
W niedzielę poszłam na działkę oczywiście lało niesamowicie nawet na zdjęciach widać smugi deszczu.Azalie i Rh które w tym momencie kwitły wisiały jak zmokłe szmaty.