Wstyd się przyznać, ale w niedzielę pojechałam znów do Starego Pola

Ogis - miejsca u mnie jeszcze sporo - tylko trzeba je przygotować pod rośliny

Witaj giguś! Cieszę się, że znalazłaś chwilkę by do mnie zajrzeć. Kochana Twój basen jest nowy i piękny. Pewnie jeszcze Wam posłuży. Ten u mnie to był zabytek z czasów PRL-u i tylko straszył. Jego dni od początku były policzone.
Jolu - żurawki od dawna mi się podobały. Mam ich kilkanaście ( bez tych nowych). Czy to żurawkomania?! Chyba jeszcze nie...Kupowałam tylko to co spotkałam, nie szukałam nic na siłę. Na tych targach po raz pierwszy widziałam tak bogata ofertę, ale i tak nie kupiłam wszystkich odmian jakie były. W planach mam nową rabatkę m. in. na żurawki. Muszę tylko zabrać się za nią, bo rośliny już czekają. Część i tak pewnie wyląduje na leśnej...
Miiriam - jakby dobrze policzył to ze 2-3 skrzyneczki roślin przywiozłam

Janeczko - no właśnie...żurawki wiele osób zamawia u Igi...czytałam w kilku wątkach, ale nigdy jakoś nie skorzystałam. Muszę chyba poznać szczegóły tej akcji

Krysiu - ta hortensja dębolistna była duża i ładna - przyznam, że zrobiła na mnie wrażenie. Tylko ta cena

Witaj Asssiko w moich skromnych progach! Żurawki były chyba hitem tegorocznych targów

Gdy ja spędzałam czas na targach na działce cichaczem zakwitła mi ismena i pierwsza lilia.

Nie wiem co mam zrobić ze swoim clematisem. Przerósł pergolę. Czy mogę go zapleść w poziomie na tym łuku? Nie mam pojęcia dlaczego tak wystrzelił w górę...