Ogród Joli

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogród Joli

Post »

Jolu faktycznie, takie pierwsze kwiatuszki, choćby były nie wiem jak maleńkie cieszą bardzo :D U mnie krokusów jeszcze nie ma, moją wiosenkę rozpoczęła kępka ranników :D
Na krokusy czekam z niecierpliwością, bo je bardzo lubię :D
Awatar użytkownika
jola1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 kwie 2008, o 08:15

Post »

Wczoraj w ogródku kwitło tylko trzy kępy krokusów a właściwie trzy kwiatki a dzisiaj w tej burej trawie pojawiło się kilkadziesiąt sztuk ale podobno prognozy pogody są fatalne.
agnieszkar1978
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 gru 2009, o 12:07

Post »

Ja też bym już chciała zobaczyć troszeczke wiosny u siebie :( A tym czase popatrze sobie u Ciebie :D
merle
200p
200p
Od: 29 lis 2010, o 10:00
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

witaj Jolu,

popatrzyłem na wkraczającą wiosnę do Twojego ogrodu i aż się zdenerwowałem, jak pomyślałem sobie o prognozach na najbliższy tydzień ;:223
Awatar użytkownika
jola1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Agnieszko patrz do woli ,mam nadzieję ze już wkrótce będą następne zdjęcia.
Merle nie denerwuj się przecież "w marcu jak w garncu" może na Lubelszczyźnie nie będzie tak tragicznie.
Awatar użytkownika
jola1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

AGNESS ponieważ zamknęłaś swój wątek to muszę to napisać u siebie. Masz cudowne tawułki, ja zaczynam dopiero z nimi przygodę zobaczę czy przetrwały mi zimę i z Twojego wątku już wiem że muszę je przesadzić. Poczekam na żurawki od Igi i posadzę je razem na nowej rabacie.
Awatar użytkownika
dez_old1
1000p
1000p
Od: 10 maja 2009, o 08:19

Post »

Witam Jolu w deszczowy dzionek :wit Wczoraj nade mną leciały 2 boćki i nie wiem czy się cieszyć czy obawiać ;:224
wmx
200p
200p
Od: 6 gru 2009, o 13:34
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Jolu u mnie dopiero 1 krokus ale rzeczywiście bardzo cieszy.
Pogodą się panie tak nie denerwujcie...ja akurat się ciesze bo wczoraj zaszalałam w ogrodzie no a w nocy mój kręgosłup się skarżył więc muszę odpocząć.
Pozdrawiam Sylwia
Storczyki Sysi i Ogród Sysi
Awatar użytkownika
Anna11
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 sty 2009, o 17:24

Post »

Jolka :wit u Ciebie jest chyba cieplej, jeśli pokazały się krokusy...u mnie jedynie widać listki tulipanów.
Na zebranie się wybieram ;:108
Awatar użytkownika
jola1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Agnieszko u mnie też deszczowo. Boćkami się nie przejmuj, mój M wczoraj przycinał drzewka w resztkach sadu i też widział boćka.
wmx rzeczywiście po pracach w ogrodzie dzisiejsza pogoda jest dobra, a teraz o przeforsowanie jest bardzo latwo bo pracy jest cała masa i wszystko by należało zrobić "na wczoraj".
Aniu moje krokusy rosną od południa i może dla tego już się pokazały.
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

jola1 pisze:AGNESS ponieważ zamknęłaś swój wątek to muszę to napisać u siebie. Masz cudowne tawułki, ja zaczynam dopiero z nimi przygodę zobaczę czy przetrwały mi zimę i z Twojego wątku już wiem że muszę je przesadzić. Poczekam na żurawki od Igi i posadzę je razem na nowej rabacie.
Jolu wątek zamknięty tylko na chwilkę, lada dzień, nie no tylko pojawią sie pierwsze kwiatuszki otworzę :D
U mnie tawułki tez rosną na rabacie z żurawkami i hostami, świetnie to wygląda, bo tworzą wyższe piętro i nadają koloru zielonym rabatom :D Ale mam je też na słońcu, rosną z różami i też pięknie rosną , ale muszę ja naprawdę często i mocno podlewac.
Awatar użytkownika
Wanda7
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 2 wrz 2010, o 13:17
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

U ciebie Jolu krokusiki, ale i u mnie także się pojawiły. A prognozami jakoś się nie przejmuję, bo po prostu w nie nie wierzę. Będzie co będzie, nie martwmy się na zapas. Tez już piłam kawusię na tarasie i jestem z tego ogromnie zadowolona. To dobrze, że wiosna przychodzi tak stopniowo, bo byśmy nie zdążyły naraz przygotować wszystkich rabat :)
Awatar użytkownika
Zyta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 maja 2008, o 21:38
Kontakt:

Post »

Joluś ;:196 jak wrócę że Sz.....a to odezwę się... a jak wyniki będą to derknę do Ciebie.
Dostałam dzisiaj od Zeni ciemierniki, zdążyłam je posadzić.
Odnośnie spotkania lubelskiego to dam Ci znać.
Zdrówka. ;:167
Awatar użytkownika
jola1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Zytko czekam na wiadomości od Ciebie i życzę zdrówka.
Wandziu widziałam u Ciebie w wątku że znalazłaś oznaki wiosny i miałaś spotkanie forumowe.Ja jeszcze nic nie robię u siebie w ogrodzie ,jak było ciepło to jeździłam na zabiegi , dzisiaj jest zimno i wietrznie ale ja mam dzień cukiernika przed imieninami M a w przyszłym tygodniu ma być ciepło ale wybieram się na kilka dni do Warszawy i dalej w ogrodzie będzie bałagan i to straszny bo sunia naznosiła wszelkiego dobra w postaci starych szmat i gałęzi.
Awatar użytkownika
dez_old1
1000p
1000p
Od: 10 maja 2009, o 08:19

Post »

Hahaha Jolu zapisałam w wątku lubelskim Ciebie z mężem na spotkanie bez imienia i teraz czytają tutaj wiem!! On Zbyszek ma na imię więc jutro ;:196 ucałuj mocno Swoją połóweczkę :wink: ...No chyba że nie Zbyszek :oops: ;:7
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”