Witajcie Słoneczni
Jednak te fotki wiosenne (czy inne) mają moc przywabiania... troszkę kolorków i poszę ilu przemiłych Gości ;)
I
Monisia zajrzała i
Gucia i
AneczkaDS...

...
.... i
100krocia - nieraz udają mi się niechcący takie ładne zestawienia... a co by było, jakby były przemyślane...
... i
Izulek-Chatte - faktem jest, że czasami nasza niewiedza skutkuje tym, że roślinki pokazuja swoją "drugą twarz"

i jest ona bardziej intrygująca niż ta właściwa... ale powrotu do magnolii zasadowej nie będzie... wolę, żeby kwitła właściwymi kolorkamii niż... w ogóle...
Zawsze zadziwiają mnie roślinki, które, mimo że maleńkie, pokazują swoje "walory" (kwiaty)... ech ten seks (pszczółka zajrzy albo jakiś trzmiel) ...
... i
Ela-Elsi - ha, zebym to ja wiedziała, kto ona - dotałam takie dwie gałązeczki w prezencie i tyle o niej wiem, że nie przepada za odkwaszaną ziemią...

Jak nie możesz się zdecydować, to podsadź tego perukowca Gwiazdeczką - będą ładnie ze sobą wyglądały...
... i
Grzesiu - jak mi miło, że mogę sie odwdzięczyć jakims "zielonym wirusikiem", bo po wizycie u Ciebie mnie dopadły jakieś liliowce i ciągle za mną latają ... a cebulowe to dopiero pokażą "co potrafią" w tym roku, bo poszalałyśmy z Gucią... ;)