Ogród Igi - cz.5
- iwa27
- 1000p
- Od: 19 maja 2009, o 07:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Iguś kloniki przewspaniałe
Zwłaszcza ten z którego nie ma cienia

Życie jest jak bajka, nie ważne żeby było długie, ale ważne żeby było ciekawe
Mój kawałek świata.
część 3
Mój kawałek świata.
część 3
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Lorrie , ja bym te żurawki podzieliła, bo one są wielkie i posadziła po 3 . Żurawki się rozmarza bardzo łatwo i na drugi rok byłaby rewelka.Lorrie pisze:MMM jakie słodkie pomidorki! Igo mam jeszcze pytanie do Żurawek. Z jakimi roślinami je najlepiej łączyć? Pozostawiłam między nimi pół metrowe odstępy, może by je jakoś wypełnić...? Co proponujesz? Jak duża rośnie Brunnera ta z posrebrzanymi liśćmi? Może ona rosnąć w cieniu?
Brunera rośnie dosyć duża, moja miała około 40 cm we wszystkich rozmiarach , ale był chętny i został z niej kawałek, na drugi rok odbije.I świetnie rośnie w cieniu.
- MalaRybka
- 1000p
- Od: 22 mar 2007, o 15:54
Igo, poluję na brunnerę Jack F. od wiosny. Gdbyś gdzieś ją widziała to daj znać, proszę, lub kup ją dla mnie. Chyba, że ktoś ma w nadmiarze i chce się podzielić 

Pozdrawiam serdecznie. MałaRybka.
Ogród Rybki
Ogród Rybki
-
- Kontakt:
Ja już nie mam , dałam Jackowi Piechniczakowi jak był, został mi tylko kawałek, na razie musi się wzmocnić, za rok nie ma sprawy.Nigdzie nie widziałam, a teraz to już raczej za cebulami patrzę.MałaRybka pisze:Igo, poluję na brunnerę Jack F. od wiosny. Gdbyś gdzieś ją widziała to daj znać, proszę, lub kup ją dla mnie. Chyba, że ktoś ma w nadmiarze i chce się podzielić
- MalaRybka
- 1000p
- Od: 22 mar 2007, o 15:54
Jak już dzieliłaś to zrozumiałe, że roślinka musi odsapnąć i nawet nie myślałam, żeby cię prosić o kawałeczek. Może któraś z forumek ma na zbyciu? 
Mam nadzieję, że dzieci i pies szybko się wykurują, a tato niedługo też lepiej sie poczuje.

Mam nadzieję, że dzieci i pies szybko się wykurują, a tato niedługo też lepiej sie poczuje.
Pozdrawiam serdecznie. MałaRybka.
Ogród Rybki
Ogród Rybki
-
- Kontakt:
Iwonka , jak mam to czemu nie dać koleżankom.MałaRybka pisze:Jak już dzieliłaś to zrozumiałe, że roślinka musi odsapnąć i nawet nie myślałam, żeby cię prosić o kawałeczek. Może któraś z forumek ma na zbyciu?