Żebyś wiedziała w kupie raźniej Ja teraz też rzadko zaglądałam bo miałam tak jakby gościa no i czas musiałam mu poświęcać ,ale już jestem Zwarta i gotowa A Ty opowiadaj jak tam po urlopie ??? Pogoda Wam dopisała???
P.S. nieDziękuję bardzo za paczuszkę niestety trochę się zgapiłam i poleżała sobie na poczcie ,ale dzięki fachowemu pakowaniu nic im się nie stało i siedzą sobie w wodzie i się "puszczają"
Ilona, to jest częste.I wcale nie potrzeba się chwalić.Teraz wszystko prześwietlają i często się nie udaje, chociaż przyloty traktowane są trochę bardziej ulgowo.Zależy też skąd się wraca
A to kwitnąca roślina z hotelowego trawnika. Jak to się nazywa?
Ale juka Fajne uczucie zobaczyć roślinę, która u nas stoi w pokoju i rośnie sobie pomalutku a tam iść na spacer i mijać je w parku czy ogrodzie i to jeszcze nie dość że taką olbrzymią to jeszcze kwitnącą Oleandry też niemałe ;)
Widok z pokoju miałaś bajeczny
Aniu, wspaniałe widoki
Mnie też przypomina to kwiat ismeny ale liscie ma całkiem inne, tak jak napisałaś, mięsiste, krótsze i inaczej ułożone
Yucca wspaniała, oleandry również, szkoda, że w naszym klimacie nie mogą tak rosnąć
Uwielbiam oglądać takie wspaniałości, więc błagam, jeszcze, jeszcze