W.o. Psach cz.7 (2009.03 - 2009.08)

Maz myslal intenstywnie. Uzgodnilam z dziecmi ze pozwolimy tatusiowi nazwac szczeniaczka ( byl poczatkowo przeciwny przygarnieciu psa, ale zobaczywszy te kilka szczeniakow.. zakochal sie wlasnie w pepe). Myslal i myslal.. okolo 3 w nocy gral jeszcze tv na kanale z bajkami.. i leciala taka jedna- ktora i maz i dzieci bardzo lubia. Fineasz i ferb.. maja towarzysza ( zwierzaka) ktory nazywa sie Pepe pan dziobak.. vel Agent P. No i padlo na Pepe.. bo to taki slodki dziobak:-) Mezu pozniej zaczal wymyslac.. ze Pepe to imie pilkarza.. i ogolnie imie dzieciom, mnie i mezowi przypadlo do gustu.
- anoli
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 lis 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Agnieszko podobno lepiej pieska nie witać zaraz po powrocie, żeby nie odbierał tego jako pocieszania po czymś strasznym. Trzeba po wejsciu do domu odesłać psa na miejsce, a dopiero po chwili przywołać i lekko pogłaskać, oraz dać smaczka. W teorii fajnie w praktyce z moim szczeniaczkiem nie jest to takie łatwe. Zwłaszcza, że m. nie chce współpracować. 

Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
W praktyce faktycznie moze byc trudniej.. bo maly nie odstepuje mnie na krok i lasi sie.. A jak nie zwracam na niego uwagi to zaczyna szczekac badz piszczec. Wyprobuje w kazdym badz razie jutro.
Co robicie jak pies nie chce wyjsc na dwor bo pada
? pepe za chiny ludowe nie da sie przekonac ze musi zrobic siusiu na dworze.. chociaz na tarasie.. pod daszkiem. uparl sie ze nie i basta. Wczoraj wyciagnelam go wieczorem na space.. owszem pochodzil troszke.. ale sie nie zalatwil. Bylam uparta.. lazilam z nim pol godziny.. nie zrobil nic. Natomiast po przekroczeniu progu mieszkania.. zsiusial sie.
Co robicie jak pies nie chce wyjsc na dwor bo pada

- anoli
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 lis 2007, o 16:26
Mój Skandi jak pada, to dosłownie w 2 minutki ma wszystko załatwione, a że on szaleć już nie potrzebuje to jest ok. Dziewczynom deszcz nie przeszkadza, Zuza uwielbia się po nim wycierać, a mała ogólnie kocha wodę. Ale niestety ganusia potrafi i po 2h spaceru załatwić się dopiero w mieszkaniu 

Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
- Antooosia
- 1000p
- Od: 8 sty 2008, o 08:49
Cudowne psiaki...strasznie podoba mi się Pepe...psiaczek śliczny,a imię dobrane idealnie.I te błyskawice w ślepkach.Cudowny jest!
Ilonko Twoich pupili dawno nie widziałam.Jak Ghandzia?Przerosła resztę towarzystwa?
I mojej ulubionej Layli tyle fotek!Cudownie wygląda przyczajona w trawie.Danusiu,a czy nie jest jej zimno w tak króciutkiej fryzurce?
Moja Anabelle dziś nie chciała wyjśc z domu,a jak już wyszła,stanęła pod dachem i czekała...bidulka chyba miała nadzieję,że lac przestanie.
Jak przyjdzie jej wejśc na mokrą trawę,to ewidentnie widac,że najchętniej by przefrunęła
Zobaczcie,jak grzecznie czeka na nagrodę po czesaniu:

Ilonko Twoich pupili dawno nie widziałam.Jak Ghandzia?Przerosła resztę towarzystwa?
I mojej ulubionej Layli tyle fotek!Cudownie wygląda przyczajona w trawie.Danusiu,a czy nie jest jej zimno w tak króciutkiej fryzurce?
Moja Anabelle dziś nie chciała wyjśc z domu,a jak już wyszła,stanęła pod dachem i czekała...bidulka chyba miała nadzieję,że lac przestanie.
Jak przyjdzie jej wejśc na mokrą trawę,to ewidentnie widac,że najchętniej by przefrunęła

Zobaczcie,jak grzecznie czeka na nagrodę po czesaniu:

Pozdrawiam,Kinga.
Na skraju lasu jest mały domek...
- Antooosia
- 1000p
- Od: 8 sty 2008, o 08:49
Hihihi,te nasze rozpuszczone pannice
.Bardzo mi się podoba fryzurka Layluni.Mój M ma niedługo urodziny.Kupię mu maszynkę do strzyżenia włosów.
Będzie i dla A
.Jestem genialna!
Danusiu zatem specjalnie dla Ciebie-brudna (czyt.szczęśliwa)po memłaniu kosteczki 8) :

Będzie i dla A

Pozdrawiam,Kinga.