Po 50-tce we własnym ogrodzie - cz.1

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
stasia109
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 lip 2008, o 10:44
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Dziecko Drogie, jam staruszka, albo starka, albo stara baba, albo stary babsztyl... lata lecą. Oj lecą ;:94 już nawet zaczęłam seplenić, bo język jakoś mi tak w gebie dziwnie lata.....
Adresy do moich wątków
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
Awatar użytkownika
iwa27
1000p
1000p
Od: 19 maja 2009, o 07:59

Post »

Stasiu my kobiety się nie starzejemy tylko nabieramy doświadczenia :lol: :lol: :lol: A z tymi dziećmi to masz rację, oj masz rację :roll:
Życie jest jak bajka, nie ważne żeby było długie, ale ważne żeby było ciekawe
Mój kawałek świata.
część 3
Awatar użytkownika
stasia109
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

iwa27, ja z tego doświadczenia to już garba dostałam, teraz rośnie mi chyba drugi. Jak się nazywa ten dwugarbny wielbłąd? Chyba niedługo zmieni nazwę na stasia109..... ;:7
Adresy do moich wątków
Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
Awatar użytkownika
gorzata76
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2009, o 14:41

Post »

Stasiu - grunt, że palce po klawiaturze śmigają... oj, śmigają :lol:
A humoru to nieraz Ci zazdroszczę... myślę, że nie tylko ja...
Awatar użytkownika
stasia109
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

To nie palce, to paluchy. Oj migają, śmigają i nie tylko po klawiaturze...... ;:27
Adresy do moich wątków
Awatar użytkownika
Beatrice
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 maja 2009, o 21:34
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Taaaa, siedzi się po nocach a w dzień odsypianko???

Wokół samicy pływa wieloryb i narzeka:
- Dziesiątki organizacji ekologicznych, setki aktywistów, tysiące polityków i naukowców, dziesiątki tysięcy ludzi na manifestacjach, rządy w tylu krajach robią wszystko, by zachować nasz gatunek, a ciebie boli głowa...
Awatar użytkownika
Beatrice
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 maja 2009, o 21:34

Post »

Pływa zając po jeziorze motorówką, wszyscy patrzą się na niego.
Nagle przychodzi pijany niedźwiedź i mówi:
- A skąd masz??
Zając odpowiada:
- A jak się nie pije to się ma!
Na następny dzień zając jeździ porshe po ulicy wszyscy się patrzą. Nagle znowu przyłazi pijany niedźwiedź i pyta:
- A skąd masz?
Zając odpowiada:
- A jak się nie pije to się ma!
Potem zając lata po niebie helikopterem. Nagle niedźwiedź przelatuje koło niego odrzutowcem. Zając pyta:
- A skąd masz?
A niedźwiedź:
- A jak się zda butelki to się ma!
Awatar użytkownika
roslynn
1000p
1000p
Od: 15 lut 2008, o 12:12

Post »

Któż to na starość narzeka :D
Stasiu, widzi mi się żeś młoda duchem a lat nie warto już liczyć.
Sama niekiedy łapię się na tym, że już mi bliżej niż dalej, przeważnie jak plecy bolą ale co tam, i tak jest dobrze :D
Sabina

Moje linki
Agapa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 29 maja 2009, o 21:53

Post »

Witajcie kochana Stasiu i kochane dziewczyny.
Pełne powiedzenie to raczej brzmi" starość nie radość, młodość nie wieczność, śmierć nie wesele";
przynajmniej w moich stronach. Zresztą u nas w domu i w ogóle mówimy, że od małych dzieci bolą rece a od dużych głowa. I coś w tym jest. I dowcipek:
Na teście z ornitologii profesor pokazuje jajko i pyta się studenta:
- Do jakiego ptaka należy to jako?
student odpowiada:
- Nie wiem.
Profesor pokazuje następne jajko, zadając takie samo pytanie, a student odpowiada:
- Nie wiem.
Na to profesor:
- Niestety nie mogę postawić panu oceny. Jak się pan nazywa?
- Niech pan to pozna po jajku.

:D
Pozdrawiam
Aga
Awatar użytkownika
onka37
1000p
1000p
Od: 13 sie 2007, o 20:58

Post »

oj co ja czytam o starości? ja w tym roku przechodzę kryzys krzesełka z przodu, hi hi
a z tymi dziećmi to ponoć jest tak
że jak wyrok:
jak dobre to 25 lat, jak nie to dożywocie :oops: (moje mają 16... i zobaczymy jak to dalej będzie)
Awatar użytkownika
asiula13
1000p
1000p
Od: 16 cze 2009, o 11:15

Post »

Stasiu serdecznie Cię pozdrawiam w ten niedzielny wieczór :D
a z Twoją starością można zrobić to ;:14 ;:14

liczy się wiek ducha a nie ciała :wink:
Agapa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Co to kryzys krzesełkja z przodu???
Awatar użytkownika
onka37
1000p
1000p
Od: 13 sie 2007, o 20:58

Post »

Agapo, zastanów się jaka cyfra podobna do krzesła :lol: :lol:
Agapa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Sorki, ale ja mało kumata ;:124 , obiecuję poprawe. Tym bardziej, że mój chłop od czerwca już "zasiedziany". Ale imprezka była całkiem całkiem. Może mały dowcip do ;:41
Jaś, Małgosia i Baba Jaga poszli na studia. Jaś na prawo, Małgosia na medycynę, a Baba Jaga na politechnikę. Po roku spotykają się by wymienić opinie.
- U nas na Uniwerku – mówi Jaś – to wcale się nie uczymy, tylko cały czas imprezujemy. Żyć nie umierać!
- A u nas na Akademii Medycznej – mówi Małgosia – to jest dużo nauki. Ale imprez też jest sporo.
- A u nas na Politechnice – mówi Baba Jaga – to tylko nauka i nauka. Zero zabawy. Ale za to jestem najładniejszą dziewczyną na roku!

Pozdrawiam
Aga
Awatar użytkownika
stasia109
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

KOCHANE DZIEWCZYNY, WSZYSTKIEEE !!! :wit
Dziękuję Wam pięknie za odwiedziny i miłe słowa pociechy. Czasami tak bywa, że się ma prawie wszystkiego dość. Moja Mama ma 86 lat i jest bardzo chora, ma prawo, wiem, wiek robi swoje, a lata ma piękne. Kiedyś była kobietą silną jak dąb, teraz zachowuje się jak dziecko,... małe dziecko. A ja jestem bezsilna. ;:29
Czasami wychodzę z siebie, staję obok i patrzę się na swój cień-ciało i myślę, (tak, ja czasami nawet myślę): co to za babsko ;:214 ? Patrzę, ;:154, patrzę... zakładam okulary... a to przecież ja, Stasieńka.... cud nad cuda natury. ;:63 Prawie od razu jest mi lepiej. :heja
Teraz te wielkie temperatury odbieraja mi chęć do życia, czy wyjścia choćby na ogródek. Siadam, czytam ;:70 , zaglądam do kompa ;:27 , coś tam ugotuję ;:36 (że też moim chłopom chce się jeść w taki upał), coś upiorę ;:7 ;:7 ( ja, czyli pralka), coś posprzątam (czyt. pozamiatam), i aby do wieczora. ;:65 Wówczas mogę wyjść z domku, choćby trochę popodlewać, póki mnie komary nie zaczną żreć na całego. ;:78 Wiecie Panie, że ja już tęsknię za deszczem (w pozytywnym tego słowa znaczeniu), nie burzami, wiatrami, huraganami tylko.... normalnym, nocnym deszczem-kapuśniaczkiem. ;:47 Prawie śni mi się po nocach.... małe, drobne kropelki wody, mokrej wody spadające na ziemię. Na kwiatki, na listki, na trawę, a sobie tak chodzę między kropelkami i jestem bardzo, oj bardzo szczęśliwa. Proszę się nie martwić, jeszcze nie zwariowałam. A marzyć każdy może, no nie? Jak mnie dłłługo nie będzie na kompa, to zapewnie dostalam bzika z tej wysokiej temperatury i możecie mnie odwiedzić w wariatkowie. Myślę, że leczą takie przypadki jak mój ;:147 . Oj, deszczu, deszczu spadaj, bo inaczej ... ;:223 ;:14 ;:333
Od razu mi lepiej... ;:100
Obrazek Obrazek
krzew" pomidorownik" Obrazek
świetna, ozdobna ptica:
Obrazek
Obrazek Obrazek
Adresy do moich wątków
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”