Przy Piaskowej - ogród Anny cz. 1
- andowan
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 16 lip 2007, o 07:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
marivsz- witaj w moim ogrodzie. Pokusiłam się o większe fuksjowe zakupy ( kilkanaście odmian) ale sadzonki były tak małe, że dopiero teraz zaczynają kwitnąć. Mam nadzieję, że jeszcze się do zimy rozrosną i uda mi się je utrzymać przy życiu do następnej wiosny.
Aniu- skrzynka z fuksjami wisi na szklarence ale od zewnątrz.
Aniu- skrzynka z fuksjami wisi na szklarence ale od zewnątrz.
No i mnie to jeżówkowe dopadło
Kupiłam wczoraj Pink double Delight, jakieś takie wiotkie i cienkie ma łodyżki, to normalne czy to efekt życia w doniczce? No i mam taką delikatnie pomarańczową, nigdzie w internecie nie mogę znaleźć zdjęcia właśnie takiej. Aniu, jak zrobię tej mojej zdjęcie, to Ci podeślę, może Ty ja zidentyfikujesz,ok?
- andowan

- Od: 16 lip 2007, o 07:49
Marto-Pink Double Delight jest drobną jeżówką ale w gruncie się wzmocni. Jej kwiaty są, moim zdaniem, najładniejsze wśród kwiatów pełnych jeżówek jakie ja spotkałam. Rozwijają się ze trzy tygodnie i w każdej fazie są przepiękne. Zresztą sama zobaczysz. Chętnie zobaczę tę lekko pomarańczową. Jeśli nie ma przy niej nazwy odmianowej to może jakaś siewka.
Peter-adres wysyłam na priva.
Geniu-sama byłam zachwycona, gdy zobaczyłam wczoraj pierwsze kwiaty ułanki MILLENIUM
Peter-adres wysyłam na priva.
Geniu-sama byłam zachwycona, gdy zobaczyłam wczoraj pierwsze kwiaty ułanki MILLENIUM
- izabella1004

- Od: 18 kwie 2008, o 08:57
masz przepiękne fuksje, dorodne, zimujesz je w domku?
pozdrawiam
Urszula B - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=19821
pozdrawiam
Urszula B - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=19821
"Żadna noc nie może być aż tak czarna, żeby nigdzie nie można było odszukać choć jednej gwiazdy. Pustynia też nie może być aż tak beznadziejna, żeby nie można było odkryć oazy. Zawsze gdzieś czeka jakaś mała radość. Istnieją kwiaty, które kwitną nawet w zimie."