Monia68 pisze:Jolu, a u mnie słonecznie i ciepło. Jestem ciekawa, kiedy zmieni się pogoda...
Rośliny pięknie kwitną

U mnie do południa lało ,teraz zrobiło się przyjemnie ciepło.Wyszłam do ogrodu popracować ,tam nigdy nie zabraknie zajęć .
EdytaB pisze:NN .Proszę o nazwę tego mojego NN .
ja obstawiam "Tawuła van Houtta" - kupiłam taką w tym roku

i jest jeszcze tycia
Też mi się wydaje ,że to jakaś tawuła .Dziękuje za pomoc
EDYTKO .
AGNESS pisze:Joluś u mnie też piękne słońce i gorąco

strasznie podoba mi się Twoja kotula

sliczna roślinka

AGNES ,kotula to taka milusia roślinka ,ale ktoś pisał ,że nie zawsze udaje się ją przezimować .Zobaczymy .
marpa pisze:U Ciebie Jolu już słoneczniczek kwitnie?u mnie jeszcze w powijakach ani ani...Inna roślinność też niczego sobie...ładnie..kolorowo...
pozdrawiam.
Maryna.

MARYNO ,dziękuje za miłe słowa .Słoneczniczek dopiero rozpoczyna kwitnienie .To jego pierwsze rozwinięte kwiaty .
iga23 pisze:A u mnie chiastofil nie chce rosnąć, taka mizerota,ze strach.Roślinki chyba mają swoje upodobania.
IGUŚ ,ten chiastofil mam gdzieś od miesiąca i już nawet mi zakwitł .Bardzo się cieszę .
aleksandra odwazna pisze:Jolu teraz głośno myślę

Szkarłatka którą mam dla Ciebie jest już dużym krzaczkiem
Jeżeli przyjedziesz do Wrocławia to może ja przyjadę samochodem i potem odwiozłabym Ciebie do domu.

OLU ,zgadamy się jeszcze .Nie wiem co zrobić ,bo dzień wcześniej mam ubaw do samego rana i nie wiem ,czy będę miała tyle sił ,na taką wyprawę .Szarotka kusi ,nie wiedziałam ,że ona tak szybko rośnie .