Kolorowy ogród Geni - 2009r - 3cz.
Kwitnącye-genia pisze:Witaj Marcin
Ania okryła swoje młode wrzosy ale i tak się martwi .One nie są jeszcze posadzone tylko w malutkich doniczkach.
To co robiłeś w ogrodzie czy tak jak ja podziwiałeś kwitnący ogród?
Genia

Wrzosy, jak są jeszcze w doniczkach, to niech ona poustawia je w osłoniętym miejscu. A najlepiej by było, jak by je już posadziła i wtedy okryła agrowłókniną.
- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Moniko cieszę się że wpadłaś do mnie . Jaki kolor rododendrona kupiłaś ?moni;) pisze:Witaj Geniua umnie zima...
Kupilam wczoraj Rododendronabo skusila mnie cena- 3 eu...
Teraz tylko czekam jak ta wiosna się zacznie iruszam dalej buszowac po ogrodzie
U mnie wczoraj zima a dziś piękna wiosna wszystko pięknie kwitnie.
Genia
- e-genia
U Ciebie nie kwitną kwiatki ? u mnie wszędzie pełno się robi ,tak że wcale nie byłam zła że nie mogłam popracować .Było pięknie mogłam chodzić i podziwiać.Mutari pisze:Kwitnącye-genia pisze:Witaj Marcin
Ania okryła swoje młode wrzosy ale i tak się martwi .One nie są jeszcze posadzone tylko w malutkich doniczkach.
To co robiłeś w ogrodzie czy tak jak ja podziwiałeś kwitnący ogród?
Genia![]()
![]()
, no co ty Geniu. U mnie dopiero zaczynają wyłazić. Dzisiaj było u mnie -6 st. C w nocy.
Wrzosy, jak są jeszcze w doniczkach, to niech ona poustawia je w osłoniętym miejscu. A najlepiej by było, jak by je już posadziła i wtedy okryła agrowłókniną.
Marcin u mnie w nocy było -5 oC i jeszcze rano było -2 i ziemia była zmarznięta.
A Ania ma wrzosy takie małe dzidziusie ona wie co ma z nimi po kolei robić no i oczywiście okryła je na noc.
Genia
- e-genia
Cieszę się Potrze że będziesz się cieszył swoja działką już jutropiterek pisze:U mnie też się poprawia, czyli jutro ruszamy na wieś hehee-genia pisze: U mnie wczoraj zima a dziś piękna wiosna wszystko pięknie kwitnie.
Genia
A zimową śnieżną scenerią się nacieszyłaś? W sumie to nie trwało to zbyt długo
A zimową scenerią się nacieszyłam narobiłam zdjęć najważniejsze że nic nie
zmarzło.
Genia
- e-genia
Marcin to zmówienie było zrobione już w styczniu teraz tylko systematycznie wysyłają ja swojego jeszcze nie dostałam .Mutari pisze:Geniu przeczytałem u Grześka w wątku, że ty z nowu coś zamówiłaś ??? Co takiego ??? Pochwal się
I czkam też na piwonie drzewiaste białą i żółtą ale pisałam z zapytaniem kiedy przyślą nie dostałam odpowiedzi.
Jak dostane moje zamówienie z cebul p.l to powklejam zdjęcia moich cudnych nabytków.
Genia